Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε απο το Survivor All Star

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Αποχώρηση είχαμε χτες βράδυ απο το Survivor All Star, αφού το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να είναι εκείνη που θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα μετά την δεύτερη της προσπάθεια στο ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ήταν ένα μεγάλο πλήγμα μόνο, για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία ήταν και αυτή υποψήφια και όχι για την ομάδα της. 

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Σίγουρα με την αποχώρηση της η κόκκινη ομάδα θα γίνει πιο δυνατή αφού η Ευρυδίκη σε καμία περίπτωση δεν έδειξε αυτά που είχε δείξει την πρώτη φορά που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Εκτός Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Οι τέσσερις υποψήφιοι, Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρος Μαρτίκας, Γιώργος Ασημακόπουλος και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν το όνομα που θα έβγαινε από το στόμα του Γιώργου Λιανού.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωση ότι οριστικά και αμετάκλητα ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το survivor η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου και ο μόνος που πραγματικά χάρηκε ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος για ακόμα μία εβδομάδα παραμένει στο ριάλιτι.

Τέλος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της ανακοίνωσης αλλά και της αποχώρησης της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor All Star.

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article