in

Η Ελένη Φουρέιρα στο ασανσέρ με το «άνοιγμα» να φτάνει στον αφαλό

Αν νομίζετε ότι η Ελένη Φουρέιρα επειδή γέννησε και έγινε μανούλα θα αλλάξει συνήθειες τότε πραγματικά είσαστε πολύ γελασμένοι!
Ελένη Φουρέιρα

Αν νομίζετε ότι η Ελένη Φουρέιρα επειδή γέννησε και έγινε μανούλα θα αλλάξει συνήθειες τότε πραγματικά είσαστε πολύ γελασμένοι!

Γυναίκα είδωλο της Ελληνικής ποπ μουσικής σκηνής ένα πραγματικό fashion icon επιστρέφει δριμύτερη στη showbiz και ήδη κάνει εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η περιοδεία,  έχει ήδη ξεκινήσει να αναστατώνει τους χιλιάδες θαυμαστές της στο instagram με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανεβάζει.

Ελένη Φουρέιρα

Οι στιλιστικές επιλογές της προκαλούν για μία ακόμα φορά και μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα πάνω της με την ίδια να δείχνει σε πραγματικά εντυπωσιακή κατάσταση σωματικά.

Δείτε εδώ μία εργαζόμενη μητέρα να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και εκείνος να λυγίζει από την ομορφιά της!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Μπορεί το Πάσχα να έρχεται σε 20 περίπου ημέρες η Μελίνα Ασλανίδου όμως κατάφερε να κάνει ένα ακόμα «θαύμα» όπως θα δείτε και εσείς στα 48 της χρόνια είναι πραγματικά αγνώριστη.

Η Μελίνα Ασλανίδου το έκανε πάλι το «θαύμα» της! Πραγματικά δεν θα την αναγνωρίσετε

Εκτός από το βαρύ όνομα της γιαγιάς της η Τζένη Καζάκου έχει πάρει όλα εκείνα τα όμορφα χαρακτηριστικά που είχε η μεγάλη και αξέχαστη ηθοποιός Τζένη Καρέζη

Η Τζένη Καζάκου ποζάρει με τα εσώρουχα στον πάγκο της κουζίνας και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα