in

Η Ειρήνη Κολιδά λίγο πριν το Πάσχα γυμνάζεται στη φύση μόνο με το κορμάκι της και χαζεύει τα κουνελάκια!

Ειρήνη Κολιδά

Όλοι όσοι έβλεπαν το Survivor το 2017 στον ΣΚΑΪ μιλούσαν για την Ειρήνη Κολιδά, την γυμνάστρια των Μαχητών με το καταπληκτικό σώμα. Ήταν μια παίκτρια η οποία θα μπορούσε με ευκολία να έχει φτάσει ακόμα και τον τελικό.

Η πορεία της στο παιχνίδι δυστυχώς έληξε άδοξα μιας ένας τραυματισμός την ανάγκασε να αποχωρήσει, ύστερα από τροχαίο ατύχημα αυτοκίνητο της παραγωγής, κατά τη μεταφορά τους από τους στίβους μάχης.

Στο Survivor All Star δεν τη βλέπουμε μιας και η άποψη της για το φετινό ριάλιτι είναι τέτοια που δεν θα χαροποιήσει καθόλου τους πρώην συμπαίκτες της, που το επιχείρησαν και μπήκαν στο παιχνίδι.

Σε δηλώσεις της η Ειρήνη Κολιδά έχει αναφέρει πως, «Δεν με βλέπετε στο Survivor, γιατί δεν θα ‘θελα καθόλου. Αν πας μία φορά, έχεις το σύνδρομο του “αχ, θα ‘θελα να το ξαναζήσω” για διάφορους λόγους. Όμως, απ’ όταν το είδα και μετά, είπα ότι: όχι δεν θα ‘θελα, ευχαριστώ πολύ που δεν πήγα.»

Ειρήνη Κολιδά

Ωστόσο η αγαπημένη στους διαδικτυακούς της φίλους Ειρήνη, γυμνάζει το σώμα της αρκετά και απολαμβάνει τις εξορμήσεις στη φύση ενώ την ίδια ώρα αναρτά διάφορες φωτογραφίες στις οποίες μπορούμε να τη θαυμάσουμε.

Η πρόσφατη φωτογραφία της μας υπενθυμίζει γιατί τη λατρεύουμε καθώς η τελειότητα της φύσης συναντά το υπέροχο κορμί της σε ένα στιγμιότυπο ανάμεσα σε καλοκαίρι και χειμώνα!

Φορώντας μόνο το κορμάκι της αλλά και ψηλές χειμωνιάτικες μπότες δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα «κουνελάκια» του εξωτερικού!

Δείτε κι εσείς τη φωτογραφία της και θα καταλάβετε γιατί τη φωνάζουν όλοι κορμάρα…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Τίνα Κουνακέι

Τίνα Κουνακέι το γιορτάζει δίχως αύριο! Σε ποια πατώματα ρε παιδιά;

Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Να σου λύσει τον κύβο του ρούμπικ χωρίς ρούχα να δεις εγκεφαλικά που θα πάθεις