in

Η Dua Lipa ξαπλωμένη στα βράχια της Τζαμάικα μας «κερνάει» τα δώρα της! «Υγρός πειρασμός» με σώμα αγαλματένιο!

Dua Lipa

Φαίνεται πως έχει βαλθεί να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό η Αλβανοβρετανίδα τραγουδίστρια Dua Lipa , καθώς η τελευταία της εξόρμηση στην εξωτική Τζαμάικα προκάλεσε πανικό.

Και μπορεί η Τζαμάικα να μην φημίζεται για τους σεισμούς της , όμως η τραγουδίστρια ταρακούνησε με δυνατά ρίχτερ ώστε να προκληθεί τσουνάμι θετικών σχολίων από τα εκατομμύρια των θαυμαστών της.

Ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις χαλαρές στιγμές που πέρασε στον εξωτικό προορισμό και συγκεκριμένα στην διάσημη GoldenEye beach που έγινε γνωστή απο τον κινηματογραφικό James Bond και πραγματικά όλοι μπορούμε να θαυμάσουμε τα προσόντα της που δεν είναι άλλα από το εκπληκτικό κορμί της και το πανέμορφο πρόσωπο!

Η ίδια φαίνεται πολύ χαλαρή , χωρίς άγχος και ταυτόχρονα πολύ ρομαντική.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε, «All calm and stress freeee!», δηλαδή «ηρεμία χωρίς άγχος».
Και πραγματικά είναι ένας λόγος βλέποντάς τη να αποβάλλουμε κι εμείς το στρες της καθημερινότητας και να ταξιδέψουμε νοητά μαζί της!

Δείτε τις φωτογραφίες της Dua Lipa παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αυτή της την εμφάνιση πρέπει να βλέπει η Κατερίνα Στικούδη καθημερινά για να καταλάβει επιτέλους ότι έτσι πρέπει να ντύνεται.

Κατερίνα Στικούδη: Κάνει πασαρέλα στα backstage του J2US με σούπερ μίνι και αλυσίδες και «μοιράζει χάπια»

Η στιγμή που όλοι περίμεναν στην σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» έρχεται απόψε το βράδυ, αφού ο μεγάλος έρωτας της Ελισάβετ και του Πέτρου θα φτάσει στην κορύφωση του!

Μαύρο Ρόδο: Η μεγάλη «κορύφωση» έρχεται απόψε! Σκηνές «ατελείωτου πάθους» (βίντεο)