in

Η Χάιντι Κλούμ ντύνεται  κουνελάκι για το Πάσχα και ο «Πλανητάρχης» της φωνάζει «Hello Bunny!»

Χάιντι Κλούμ

Είναι γνωστό ότι η Χάιντι Κλούμ, το super model από τη Γερμανία έχει εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και τους έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικά στιγμιότυπα ή πόζες φορώντας μόνο το μαγιό της.

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό, και δε διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με λιγοστά ρούχα στις οποίες το θεϊκό και αψεγάδιαστο κορμί της κολάζει ακόμη κι ας μην περπατάει πια στις διάσημες πασαρέλες.

Μιας και η ίδια είναι πλέον μια τηλεοπτική προσωπικότητα και ηθοποιός, ξέρει πώς να ποζάρει μπροστά στον φωτογραφικό φακό και να χαρίζει ευχάριστα, αισθησιακά στιγμιότυπα!

heidi klum

Στο πρόσφατο στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Χάιντι Κλουμ στέλνει ένα φιλί στην κάμερα, ενώ ποζάρει τόπλες μπροστά από μία πισίνα κρύβοντας το μπούστο με τα χέρια της.

Στο κεφάλι της, φόρεσε μία στέκα με αυτιά κουνελιού, επηρεασμένη από το Πάσχα που πλησιάζει.

Και μπορεί ο δικός μας «Πλανητάρχης» στη γνωστή διαφήμιση να λέει « bye, bye bunny» όμως το σίγουρο είναι πως στο συγκεκριμένο super model θα έλεγε «Hello Bunny!!!!» και θα την άφηνε να χορεύει «moondance» μέχρι τελικής πτώσης!!!

«Ελάτε κόσμε moon» η Χάιντι κερνάει!

Δείτε την ανάρτησή της και ….Καλό Πάσχα!!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια εμφάνιση σκέτη κόλαση στο χτεσινό J2US. Προκάλεσε μάλιστα και τεράστια αναταραχή τόσο εντός όσο και εκτός

Η Δέσποινα Βανδή τρέλανε και την Σταυροπούλου με τα μπαλκόνια της (βίντεο)

Εύα Λάσκαρη

Η Εύα Λάσκαρη και ο λογαριασμός κόλαση στο Instagram που έκλεισε! Εμείς όμως βρήκαμε γιατί!