Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στην εμφάνισή της

NEWSROOM

Λίγο πριν ξεκινήσει το νέο της τηλεοπτικό βήμα στον ΑΝΤ1 η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της η οποία κυριολεκτικά μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της στο νέο κανάλι τόλμησε να κόψει τα εντυπωσιακά μακριά μαλλιά της αλλάζοντας πλήρως το look της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία απασχόλησε το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά την επικαιρότητα της showbiz αυτό το καλοκαίρι, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να αλλάξει κανάλι αφού δεν τα βρήκε στις διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Ο ΑΝΤ1 δεν έχασε ευκαιρία και μόλις έμαθε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα είναι πλέον ελεύθερη κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να την κλείσει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί το νέο τηλεοπτικό project που αναλαμβάνει η παρουσιάστρια, αφορά την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, μία ζώνη την οποία το κανάλι αποφάσισε να ενεργοποιήσει.

Ανατρεπτική η αλλαγή που έκανε στο look της η Μπέττυ Μαγγίρα

Έτσι λοιπόν μετά από τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της και από το καθημερινό εβδομαδιαίο πρόγραμμα πήγε σε σε αυτό του Σαββατοκύριακου, η εντυπωσιακή Μπέττυ αποφάσισε να κάνει μία ακόμα αλλαγή, κόβοντας τα μακριά μαλλιά της.

Το look άλλαξε εντυπωσιακά, αφού όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της καρέ, ενώ άλλαξε και το χρώμα τους.

Η ίδια με μία ανάρτηση στα social media Ανέβασε μία φωτογραφία με το νέο look την οποία και θα δείτε εδώ!

Μπέτυ Μαγγίρα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article