in

Η Αθηνά New York απο το The Bachelor φορώντας μονάχα με «απολύτως απαραίτητα» περπάτησε στο κόκκινο χαλί

Την Αθηνά New York την γνωρίσαμε μέσα απο το τηλεοπτικό ριάλιτι The Bachelor,

Την Αθηνά New York την γνωρίσαμε μέσα απο το τηλεοπτικό ριάλιτι The Bachelor, που παίχτηκε για δύο σεζόν στον Alpha, προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις.

Με τον Αλέξη Παππά, μόλις να έχει βγει απο το Survivor ο Alpha αποφάσισε να κάνει την μεγάλη ανατροπή στην 2η σεζόν και έβαλε μέσα στο παιχνίδι έναν ηθοποιό για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτό που κανένας δεν γνώριζε, είναι ότι είχε επιλέξει να κάνει το ίδιο και με μια απο τις παίκτριες που έβαλε μέσα στο παιχνίδι, την γνωστή πλέον σε όλους Αθηνά New York.

Η Ελληνοαμερικανίδα ήρθε απο την Νέα Υόρκη με σκοπό να βρει τον έρωτα της ζωής της στο The Bachelor και φυσικά να τον ταΐσει φέτα!

Στην πραγματικότητα όμως όπως αποκαλύφθηκε ήταν και εκείνη ηθοποιός η οποία μάλιστα μόλις τελείωσε το ριάλιτι μάζεψε τα μπογαλάκια της και επέστρεψε πίσω στην Αμερική και την Νέα Υόρκη, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Αλέξη Παππά.

Φυσικά κανένας απο τους δύο δεν στεναχωρήθηκε και πολύ με αυτή την εξέλιξη, αφού όπως λένε οι φήμες ήταν όλα κανονισμένα απο την αρχή να συμβούν βάσει σεναρίου.

Τώρα η Αθηνά New York απο το The Bachelor, προσπαθεί να κάνει καριέρα στην Αμερική και μάλιστα έδωσε και το παρών σε πάρτι και εκδηλώσεις για τα Oscar που έγιναν χτες.

Όπως θα δείτε και εσείς η ίδια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο που την δείχνει φορώντας μονάχα τα «απολύτως απαραίτητα» να περπατάει στο κόκκινο χαλί.

Απλά για να μην μπερδευτείτε και νομίσετε τίποτα άλλο, στα φετινά Oscar ….. δεν υπήρχε κόκκινο χαλί!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σε μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Instagram έχει εξελιχθεί εδώ και αρκετό καιρό η Δώρα Παντέλη, η δημοσιογράφος της Nova και πρώην αθλήτρια του μπάσκετ.

Δώρα Παντέλη: «Γκρέμισε» το ΣΕΦ και το Instagram με μια φωτογραφία της

Σίγουρα δεν είμαστε οι μόνοι που θα προτιμήσουν να δούνε την Βρισηίδα με μαγιό παρά να

Ο Μαρτίκας μας πρήζει με την Ελευθερίου και η Βρισηίδα μας «κολάζει» με το μαγιό της!