Η αυξανόμενη ευπάθεια των μη εμβολιασμένων απέναντι στην Μαγιορκίνη

NEWSROOM

Ο ιατρικός επιστήμονας Δρ. Μαγιορκίνης προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η μη ολοκλήρωση του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με την έρευνα του, οι ανθρωποι που δεν έχουν λάβει τις απαραίτητες δόσεις του εμβολίου είναι εξαιρετικά εκτεθειμένοι σε ενδεχόμενες μολύνσεις από τον ιό.

Η μη ολοκλήρωση του εμβολιασμού αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών συμπτωμάτων σε περίπτωση μολύνσης από τον κορονοϊό. Επιπλέον, οι μη εμβολιασμένοι ανθρωποι μπορούν να λειτουργήσουν ως διανομείς του ιού, μεταδίδοντάς τον σε άλλα άτομα και συμβάλλοντας στη διάδοσή του.

Ο Δρ. Μαγιορκίνης προτρέπει όλους όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους να λάβουν άμεσα τις απαραίτητες δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Η εμβολιαστική προστασία είναι ο σημαντικότερος τρόπος να προστατευτούμε από τον ιό και να συμβάλουμε στη μείωση της διάδοσής του.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να λάβουμε τον εμβολιασμό μας σοβαρά, προκειμένου να προστατευτούμε εμείς και τους γύρω μας από τον κορονοϊό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article