Η αδερφή του παλαιοχριστιανού ζητά από τα παιδιά να κάνουν τεστ DNA: Μανώλη, εμφανιστείτε και “βουλώστε” τα στόματα

NEWSROOM

Ο “παλαιοχριστιανός” Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, που ζει με την οικογένειά του σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, έχει βρεθεί υπό το μικροσκόπιο των Αρχών λόγω της αρνητικής του στάσης έναντι του νόμου. Συγκεκριμένα, τον κατηγορούν για την μη συμμόρφωσή του στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Η αδερφή του εξέφρασε την άγνοιά της για τη ζωή του αδελφού της στα λαγούμια και την απομάκρυνση των παιδιών από το σχολείο, αποκλείοντας την ύπαρξη αιμομιξίας. Ο Μανώλης κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και αύριο αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου για τη δίκη του.

Από την πλευρά της, η αδελφή του τον περιέγραψε ως έναν καλό άνθρωπο που αγαπά τη φύση, δηλώνοντας παράλληλα ότι αγαπά πολύ τα παιδιά του. Αναφορικά με την εισαγγελική διαταγή για τεστ DNA, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της και παροτρύνει τον αδελφό της να δώσει το δείγμα για να “βουλώσει στόματα”.

Επίσης, αναφέρθηκε στην αναρίθμητη προσφορά που καλύπτει τις βασικές ανάγκες των παιδιών, ενώ εξέφρασε τις αμφιβολίες της για το πού βρίσκονται εκείνη και τα παιδιά της αδελφής της. Τέλος, ο δικηγόρος του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη εξήγησε την έλλειψη συμμόρφωσης του με το νόμο, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι αρνητής των βιολογικών ενεργειών και επομένως αρνήθηκε να δώσει δείγμα DNA.

Είναι προφανές ότι η υπόθεση του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη έχει προκαλέσει σάλο, και αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις καθώς η υπόθεση εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article