Η 16η ανάρτηση από τις Μαλδίβες για την Ιωάννα Τούνη είναι γεγονός. Την κράζει όλο το Instagram!

Must Read

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ
ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ
Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους! Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η Ιωάννα Τούνη καταφέρνει να προκαλέσει αντιδράσεις στα social media με τις αναρτήσεις της.

Σχεδόν κάθε καλοκαίρι κάτι θα κάνει και θα προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Αυτή την φορά αφορμή ήταν μια ακόμα ανάρτηση της από το ταξίδι στις Μαλδίβες, η 16η ανάρτηση όπως ανέφερε μια θαυμάστρια της σε καυστικό σχόλιο.

Η δημοφιλής influencer πριν από λίγο καιρό βρέθηκε οικογενειακώς στις Μαλδίβες απ όπου ακόμα και σήμερα ανεβάζει φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της στον εξωτικό αυτόν προορισμό.

Έπικό κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη μέσω Instagram

Φαίνεται όμως ότι οι θαυμαστές της και μη, έχουν και εκείνοι με την σειρά τους κέφια και με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram έβγαλαν απίστευτη χολή απέναντι στην Θεσσαλονικιά influencer.

Μερικά σχόλια μάλιστα είναι πραγματικά επικά. Το τι κράξιμο ακούει η Ιωάννα Τούνη δεν περιγράφεται. Πρέπει να τα διαβάσετε για να καταλάβετε τι της λένε.

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Σοφία Χατζηπαντελή: Έτοιμη για γάμο η κριτής του My Style Rocks (βίντεο)

Επικά σχόλια έκανε σήμερα στο My Style Rocks, η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποθέωσε την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα