in

Heidi Klum: Θα μείνετε άφωνοι με το τι έκανε! «Έτσι μας ψήνει το ψάρι στα χείλη»

Λίγο πριν τα 50ά της γενέθλια, η Ελληνική Vogue παρουσιάζει τη Heidi Klum σε μια πραγματικά αγνώριστη εμφάνιση

Λίγο πριν τα 50ά της γενέθλια, η Ελληνική Vogue παρουσιάζει τη Heidi Klum σε μια πραγματικά αγνώριστη εμφάνιση στην φωτογραφία του εξωφύλλου του περιοδικού με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.

Το περιοδικό έδωσε στην δημοσιότητα το εξώφυλλο απο το περιοδικό και πραγματικά όπως οι περισσότεροι μείναμε με το στόμα ανοικτό.

Λίγο πριν γιορτάσει κι αυτή τα πενήντα της χρόνια, το διάσημο supermodel φωτογραφίζεται και μιλάει αποκλειστικά στο επετειακό τεύχος Απριλίου για την εντυπωσιακή καριέρα, το άψογο στιλ, τη ζεστή οικογένειά της και για όλα όσα την κάνουν να νιώθει ευτυχισμένη σήμερα.

Η φωτογραφία όμως απο το εξώφυλλο δεν δέχτηκε και τις καλύτερες κριτικές αφού πολλοί δεν την αναγνωρίζουν σε αυτή της την εμφάνιση.

Το θέμα βέβαια όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω δεν είναι ότι το top model δεν αναγνωρίζεται γενικώς, είναι όπως αποκαλύπτει και η ίδια ότι έχει και….δύο εξώφυλλα!

Δείτε την Heidi Klum στην ανάρτηση που ακολουθεί απο την Ελληνική έκδοση της Vogue και στην συνέχεια την δική της με το δεύτερο εξώφυλλο ενώ δείτε την τι έκανε σε ένα βίντεο που έδωσε μέσα απο προφίλ της και παραμιλάει ο πλανήτης!

Την ίδια ώρα που πολλοί έχουν απογοητευτεί απο την φωτογραφία του συγκεκριμένου εξώφυλλου η Αμερικανο-Γερμανίδα για μια ακόμα φορά με ένα βίντεο της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram κυριολεκτικά σοκάρει τα εκατομμύρια των θαυμαστών της.

Δείτε την Heidi Klul στην ανάρτηση βίντεο που ακολουθεί

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η φωτογραφία που θα δείτε σε αυτό το άρθρο είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: Το κόκκινό φόρεμα που «άναψε φωτιές»

Αποτελεί μια από τις πιο όμορφες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Κάθε της εμφάνιση ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό και όχι άδικα.

Σκέτη «κόλαση» η Αγγελική Ηλιάδη μέσα στο μαύρο της σύνολο με «προσόντα έτοιμα να εκραγούν»!