Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Σήμερα η απολογία του 39χρονου που υποτίθεται ότι δολοφόνησε τη σύντροφό του

NEWSROOM

Δολοφονία Γυναίκας στο Ηράκλειο – Εκδίδει εξηγήσεις σήμερα ο 39χρονος που εξόντωσε τη συντρόφο του

Ένα νέο κεφάλαιο στην τραγική ιστορία που πρωταγωνιστήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας 39χρονος άνδρας κατηγορείται για τη δολοφονία της συντρόφου του, ανοίγει σήμερα. Ο 39χρονος θα απολογηθεί, εκδίδοντας εξηγήσεις για το φρικιαστικό εγκληματικό γεγονός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος μετά από μια έντονη καβγά με την σύντροφό του την επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας της θανατηφόρα τραυματισμούς.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου του 2020, σε ένα διαμέρισμα στο Ηράκλειο που κατοικούσε το ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγωδία ξέσπασε μετά από διαμάχη του ζευγαριού με αφορμή τα προσωπικά τους ζητήματα.

Η υπόθεση προκάλεσε φρίκη και έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, καθώς η θύτιδα ήταν γνωστή εργαζόμενη στην τοπική αγορά, ενώ ο συλληφθείς είχε σχέση με την αθλητική κοινότητα.

Το συγκλονιστικό έγκλημα έχει αναστατώσει όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά έχει πρόκαυσε διάφορες αντιδράσεις και σε πανελλαδικό επίπεδο, με επίκεντρο την βία κατά των γυναικών.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article