in

Γκουίνεθ Πάλτροου: Στο εδώλιο για τον σκιέρ που τραυμάτισε ο οποίος ζητάει 300.00 δολάρια αποζημίωση

Στο δικαστήριο βρέθηκε η δημοφιλής ηθοποιός μετά απο μήνυση που της έκανε σκιερ που τραυμάτισε και ο ίδιος της ζητάει 300.000 δολάρια ως αποζημίωση.

Η 50χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει μήνυση για αμέλεια που υπέβαλε ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι τραυματίστηκε σοβαρά από την ηθοποιό το 2016 ενώ οι δυο τους έκαναν σκι στο Park City της Γιούτα.

Ο 76χρονος Terry Sanderson ισχυρίζεται ότι το περιστατικό που έγινε το 2016 στις πλαγιές που έκαναν σκι προκλήθηκε όταν η Πάλτροου τον χτύπησε από πίσω, «χτυπώντας τον δυνατά, ρίχνοντας τον έξω» και με αποτέλεσμα «τον μόνιμο τραυματικό τραυματισμό στον εγκέφαλο, 4 σπασμένα πλευρά, πόνο, ταλαιπωρία, απώλεια απόλαυσης της ζωής, συναισθηματική αγωνία και παραμόρφωση», σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο δικηγόρος του γιατρού.

Δείτε το βίντεο με ρεπορτάζ

Αλγεινή εντύπωση και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο προαλειφόμενος υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος,

Απόστολος Γκλέτσος: Σάλος με το βίντεο που θέλει να γιαουρτώσει τον Μητσοτάκη

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με τη νέα σύνθεση των ομάδων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρονται για μία ακόμα φορά ο Ηλίας Γκότσης και ο Τάκης Καραγκούνιας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Survivor All Star spoiler: Εκτός παραλίας Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας! Τι αποφάσισε η παραγωγή