Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος βγάζει στο σφυρί το «σπίτι» του τραγουδιστή για 646.000 ευρώ!

Must Read

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
Είμαι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη μέσα από τη σχολή, εργάστηκα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και πλέον είμαι ένα απο τα μέλη της ομάδας του Newsblog. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά, ενώ λατρεύω επίσης το κινηματογράφο και ειδικά την κωμωδία. Μπορείτε να μου στείλετε emai εδώ: [email protected]

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην προσωπική οικία του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά για το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης την φετινή σεζόν!

Μέσα απο την πλατφόρμα της εφαρμογής των πλειστηριασμών έγινε γνωστό ότι νυχτερινό κέντρο το οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, το φετινό «σπίτι» του τραγουδιστή επαγγελματικά βγαίνει στο σφυρί στις 25 Ιανουαρίου.

Ο πλειστηριασμός δεν αφορά όλο το ακίνητο, αλλά το 1/3 του ακινήτου συνολικής επιφάνειας 271 τ.μ. όπου βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη και το οποίο όπως αναφέρετε εκποιείται έναντι 646.000 ευρώ,

Οφειλέτρια είναι η Villa Επιχειρήσεις και Ψυχαγωγίας, στην οποία διαχειριστές εμφανίζονται ένα φυσικό πρόσωπο, ο Δημήτρης Δεληγιαννίδης και η Salem Management Company.

Επισπεύδων είναι η Politis Out of Home, στην ουσία δηλαδή ο διαφημιστικός όμιλος Πολίτη.

Πάντως, ο νέος ιδιοκτήτης του 33,3% του ακινήτου, δεν έχει λόγο να διαπραγματευτεί τη χρήση του, αφού σε κάθε εμφάνιση του Μαζώ, γίνεται πατείς με πατώ σε.

Φυσικά αυτός ο πλειστηριασμός δεν δημιουργεί πρόβλημα στον τραγουδιστή, κάποιοι όμως θεώρησαν σωστό μέσα απο τα social media να σπείρουν τον πανικό για να προκαλέσουν σάλο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά στο νυχτερινό κέντρο και φυσικά οι θαμώνες τον απολαμβάνουν σε μια απο τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Η Μάγισσα έκανε την ανατροπή στην τηλεθέαση και προκάλεσε πανικό στον Alpha για πρώτη φορά

Η νέα δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα φαίνεται να επανέρχεται με νέα δυναμική στο τηλεοπτικό τοπίο, κερδίζοντας την...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα