in

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος βγάζει στο σφυρί το «σπίτι» του τραγουδιστή για 646.000 ευρώ!

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην προσωπική οικία του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά για το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στο

Φυσικά δεν αναφερόμαστε στην προσωπική οικία του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά για το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης την φετινή σεζόν!

Μέσα απο την πλατφόρμα της εφαρμογής των πλειστηριασμών έγινε γνωστό ότι νυχτερινό κέντρο το οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, το φετινό «σπίτι» του τραγουδιστή επαγγελματικά βγαίνει στο σφυρί στις 25 Ιανουαρίου.

Ο πλειστηριασμός δεν αφορά όλο το ακίνητο, αλλά το 1/3 του ακινήτου συνολικής επιφάνειας 271 τ.μ. όπου βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη και το οποίο όπως αναφέρετε εκποιείται έναντι 646.000 ευρώ,

Οφειλέτρια είναι η Villa Επιχειρήσεις και Ψυχαγωγίας, στην οποία διαχειριστές εμφανίζονται ένα φυσικό πρόσωπο, ο Δημήτρης Δεληγιαννίδης και η Salem Management Company.

Επισπεύδων είναι η Politis Out of Home, στην ουσία δηλαδή ο διαφημιστικός όμιλος Πολίτη.

Πάντως, ο νέος ιδιοκτήτης του 33,3% του ακινήτου, δεν έχει λόγο να διαπραγματευτεί τη χρήση του, αφού σε κάθε εμφάνιση του Μαζώ, γίνεται πατείς με πατώ σε.

Φυσικά αυτός ο πλειστηριασμός δεν δημιουργεί πρόβλημα στον τραγουδιστή, κάποιοι όμως θεώρησαν σωστό μέσα απο τα social media να σπείρουν τον πανικό για να προκαλέσουν σάλο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά στο νυχτερινό κέντρο και φυσικά οι θαμώνες τον απολαμβάνουν σε μια απο τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

14 θα είναι οι άντρες που θα δώσουν το παρών στην πρεμιέρα του Survivor All Star την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00 στην τηλεοπτική πρεμιέρα

Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι 14 άντρες που θα λάβουν μέρος στο Survivor All Star

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην αγαπημένη σειρά Άγρια Γη με ένα πραγματικό spoiler φωτιά που θα σας καθηλώσει και θα σας κάνει να μείνετε

Ραγδαίες εξελίξεις στην Άγρια Γη με spoiler φωτιά! – Εκδίκηση και νύχτα πάθους