Γιώργος Λιάγκας: Αιχμές κατά Δημήτρη Ουγγαρέζου – “Σε έβαλα δίπλα μου και γράφεις εναντίον μου”

NEWSROOM

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δεν μπορεί να κρύψει τον “γνωστό Λιάγκα” και με αιχμηρές δηλώσεις, αυτή τη φορά κατηγορεί τον παλιό του συνεργάτη και “φίλο”, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Οι δηλώσεις του Λιάγκα προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, υποστηρίζει πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος οφείλει την καριέρα του σε αυτόν.

Νέα δήλωση Γιώργου Λιάγκα

Μιλώντας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου εναντίον του Δημήτρη Ουγγαρέζου, υποστηρίζοντας πως τον είχε υποστηρίξει και είχε σταθεί δίπλα του σε δύσκολες στιγμές. «Σε έβαλα δίπλα μου και γράφεις εναντίον μου»;

Η δήλωσή του προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς φαίνεται πως ανοίγει παλιές πληγές και αναστατώνει τα νερά στον χώρο της showbiz.

Το χαμηλό προφίλ που θέλει ο ΑΝΤ1 και ο ατίθασος Λιάγκας

Ενώ το κανάλι προσπαθεί να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ στον παρουσιάστη, ο Γιώργος Λιάγκας για μια ακόμα φορά, δείχνει τον αληθινό του εαυτό. Ήδη απο την αρχή της φετινής σεζόν έχει δείξει ότι η έπαρσή του φέτος θα είναι τεράστια!

Όπως φαίνεται πως αυτή η διαμάχη Λιάγκα και Ουγγαρέζου, δεν θα λήξει σύντομα και θα συνεχίσει να απασχολεί τον χώρο των media.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article