in ,

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον απο το GNTM μας «αποτελειώνει αργά και.. βασανιστικά»!

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM όπου την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αμέσως, δυστυχώς όμως αποφάσισε

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM όπου την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αμέσως, δυστυχώς όμως αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει κι έτσι αποχώρησε οικειοθελώς.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είχε προσπαθήσει να καταλάβει τι συμβαίνει και εξήγησε στην παίκτρια πως έχει φτάσει στη μέση της……… διαδρομής, θέλοντας να την μεταπείσει, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Το νεαρό μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη, είχε μαγέψει του πάντες στο GNTM, απο την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στα castings του Greece’s Next Top Model και αυτό που τράβηξε την προσοχή των κριτών ήταν η ιδιαίτερα girly εμφάνισή της.

Κατάγεται από το Αγρίνιο και είναι 26 ετών, ενώ τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί ιδιαίτερα με την σχέση που έχει συνάψει με τον frontman του συγκροτήματος Melisses, Χρήστο Μάστορα.

Οι σπουδές της δεν είχαν καμία σχέση με το μόντελινγκ, αλλά διαθέτει όλο το απαραίτητο πακέτο για να διαπρέψει στο χώρο.

Δείτε εδώ την σαγnνευτική ξανθιά καλλονή πιο εντυπωσιακή από με το μωβ φόρεμά της!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η μελαχρινή θεά Νικολέττα Καρρά είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz και φέτος είμαστε πολύ τυχεροί που την απολαμβάνουμε μέσα απο την σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Νικολέττα Καρρά: «Όνειρο θερινής νυκτός» η ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό

Η Ρούλα Κορομηλά πριν γίνει η πασίγνωστη Ρούλα που γνωρίζει όλος ο κόσμος, ήταν μια παρουσιάστρια της ΕΡΤ όπου μάλιστα παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή».

Ρούλα Κορομηλά: Ο άγνωστος γάμος με ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης