Φωτιές: Οριοθετήθηκαν τα μέτωπα σε Φθιώτιδα, Σκύρο και Κιλκίς – 27 νέες δασικές πυρκαγιές

NEWSROOM

Η εικόνα από τα πύρινα μέτωπα στη χώρα σύμφωνα με την ημερήσια ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Συνολικά 27 νέες δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα με την Πυροσβεστική να είναι αντιμέτωπη με συνολικά 46 πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Π.Σ. οριοθετήθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στη Φθιώτιδα, την Σκύρο και το Κιλκίς.

Στη Φθιώτιδα η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Δίβρη, όπου επιχειρούν 22 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 9 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 2 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Στη Σκύρο η πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μελά, όπου επιχειρούν 11 πυροσβέστες, 5 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 1 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Τέλος στο Κιλκίς η φωτιά ξεκίνησε σε αγροτοδασική πυρκαγιά στον Καβαλλάρη επιχειρούν 51 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, 1 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article