in ,

Εύη Ιωαννίδου: Η καλλονή απο το GNTM που μας «τρέλανε» και μας έστειλε αδιάβαστους με μαγιό

Αν πρέπει να μιλάμε για καλλονές στο GNTM φυσικά θα πρέπει να μιλάμε για την Εύη Ιωαννίδου την οποία γνωρίσαμε στο Greece’s Next Top Model το 2018.

Αν πρέπει να μιλάμε για καλλονές στο GNTM φυσικά θα πρέπει να μιλάμε για την Εύη Ιωαννίδου την οποία γνωρίσαμε στο Greece’s Next Top Model το 2018.

Πρόκειται για μια πανέμορφη μελαχρινή καλλονή, όπου στο παιχνίδι είχε έρθει αρκετά κοντά με την Μέγκι Ντρίο και την Μικαέλα Φωτιάδη.

Βέβαια μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν έχουν κρατήσει επαφές τα τρία κορίτσια μεταξύ τους.

Αφού διασπάστηκε λοιπόν το “Τρίο της Φωτιάς” η καθεμία ακολούθησε την δική της πορεία στο χώρο που τόσο αγαπούν, το μόντελινγκ.

Για παράδειγμα η Εύη έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό και πραγματοποίησε ένα πρότζεκτ, όπου ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Harper’s Bazaar India.

Η Εύη λοιπόν ανέβασε στο Instagram της μία ιδιαίτερη φωτογραφία, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η φυσική ομορφιά της, καθώς δεν έχει υποστεί κανένα ρετούς ή επεξεργασία.

Δείτε την να ποζάρει στο Instagram με το μαγιό της και λατρέψαμε τις αναλογίες της!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Βελτιστοποίηση της ικανότητας κινητοποίησης του λιπώδους ιστού.Η καύση λίπους είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει τη διάσπαση του αποθηκευμένου σωματικού λίπους για την παροχή ενέργειας για τις σωματικές λειτουργίες.

Αδυνάτισμα: Πώς θα βελτιώσω την ικανότητά μου να καίω περισσότερο λίπος;

Η εντυπωσιακή 25χρονη Ουκρανή, Κάτια Ταραμπάνκο η μια εκ των δύο νικήτρια του GNTM βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα των social media!

Κάτια Ταραμπάνκο: Το μοντέλο απο το GNTM σε πόζα που «διαλύει» το Instagram