in ,

Ευδοκία Τσαγκλή: «Νιώθω πολύ μικρή για να μιλήσω για ό,τι έχω πάθει σωματικά»

Ευδοκία Τσαγκλή
Ευδοκία Τσαγκλή

Η πρώην παίκτρια του Big Brother Ευδοκία Τσαγκλή, ταξίδευε στο μοιραίο τρένο, στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62 μαζί με φίλους της και ήταν από τους τυχερούς που κατάφεραν να αποδράσουν και να επιζήσουν απο την τραγωδία στα Τέμπη.

Μπορεί σήμερα να την είδατε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, το γνωστό σε όλους My Style Rocks, η Ευδοκία όμως αποκάλυψε μέσα απο ένα μήνυμα της στο Instagram, ότι όλα αυτά έγιναν πριν την τραγωδία στα Τέμπη και με σαφώς διαφορετική διάθεση.

«Τα κατάγματά μου είναι μικρά, ντρέπομαι να μιλήσω για αυτά» αναφέρει η Ευδοκία Τσαγκλή, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωϊνή εκπομπή.

Ευδοκία Τσαγκλή

Η Ευδοκία Τσαγκλή μιλάει για τα Τέμπη

«Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει και δεν θα ζήσουμε άλλες αντίστοιχες καταστάσεις. Οι γιατροί με συμβουλεύουν να μη θυμάμαι τις στιγμές που έζησα στο τρένο. Δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο ούτε να φέρω αυτόν τον πανικό.

Ευχαριστώ και ευγνωμονώ όποια είναι αυτή η δύναμη – όπως και αν τη λέει ο καθένας – που είμαι ακόμη εδώ. Να υποκλιθώ μπροστά σε όλους τους τραυματίες και σωματικά και ψυχικά. Τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ευδοκία Τσαγκλή

Ο πόνος είναι για όλους μας, ακόμη και αν δεν υπήρχε κάποια προσωπική γνωριμία σε αυτό το τραγικό γεγονός» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Σε πολλές κουλτούρες λένε ότι η ζωή είναι ένα τρένο, εμείς συνδέουμε πλέον το τρένο με τον θάνατο. Τα δικά μου κατάγματα είναι πολύ μικρά και ντρέπομαι να μιλήσω για αυτό μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση.

Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ. Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα. Λίγο πριν το ατύχημα γελούσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά, δεν ξέραμε τι έρχεται» κατέληξε η Ευδοκία Τσαγκλή.

Η ίδια πριν από μερικά λεπτά ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που περιγράφει τις τραγικές στιγμές που έζησε και που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στη ζωή της.

Εμείς με τη σειρά μας να της ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση στα σωματικά και ψυχικά της τραύματα.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη και το βίντεο της :

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

βίντεο ντοκουμέντο

Τραγωδία στα Τέμπη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά τη σύγκρουση

Δώρα Παντέλη

Δώρα Παντέλη: Πήρε φωτιά στα κόκκινα το Instagram με την θεά!!!!