in

Eurovision: Ξυπόλητος θα εμφανιστεί στη σκηνή ο Andrew Lambrou

Andrew Lambrou
Andrew Lambrou

Μια αναπάντεχη εξέλιξη που αφορά την εμφάνιση του Andrew Lambrou στη σκηνή της Eurovision κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του με την Κύπρο, δίνει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο τραγουδιστής της Κύπρου θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision ξυπόλυτος.

Η επιλογή αυτή του να εμφανιστεί ξυπόλητος στη σκηνή της Eurovision είναι αρκετά αναπάντεχη και ασυνήθιστη, αλλά επίσης αποδεικνύει τη διάθεση του καλλιτέχνη να πειραματιστεί και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο πάντως, αφού ως γνωστό οι καλλιτέχνες κάνουν αυτές τις επιλογές για να κάνουν τη διαφορά και να προκαλέσουν το κοινό.

Andrew Lambrou

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η επιλογή θα είναι επιτυχημένη και ότι ο καλλιτέχνης θα μπορέσει να προβάλει το ταλέντο του και την κυπριακή κουλτούρα στο διεθνές κοινό της Eurovision.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Ανδρέα Αναστασίου με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελπίδας Ιακωβίδου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που εκπρόσωπος μας Andrew Lambrou, εμφανίστηκε στη σκηνή στη δεύτερη του πρόβα ξυπόλυτος.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Στην πρώτη πρόβα βγήκε πάνω στη σκηνή με μπότες. Στη δεύτερη πρόβα ήθελε να δοκιμάσει ξυπόλυτος, μιας και το σκηνικό έχει να κάνει με τα στοιχεία της γης. Ήθελε να το δοκιμάσει και είπαμε αν νιώσει άνετα καλός. Θα σας το πω όπως το είπε ο ίδιος στους δημοσιογράφος, “νιώθω όπως τον Ιησού” (χαριτολογώντας). Θα εμφανιστεί χωρίς παπούτσια ναι».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Στέψη του Κάρολου

Βρωμερά προβλήματα με τα άλογα της Στέψης του Καρόλου έχουν στο Λονδίνο! (viral video)

Σοφία Παυλίδου

Σοφία Παυλίδου: Στην αντεπίθεση περνάει η ηθοποιός και ζητάει 80,000 ευρώ απο τον Μάνο Παπαγιάννη (βίντεο)