Εσύ το ήξερες ότι σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ οι μπανάνες βλάπτουν σοβαρά τον ανδρισμό; (video)

ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Όταν θα δει ένας άντρας το ντοκιμαντέρ που υπάρχει απο το 2009 και έχει θέμα τις μπανάνες, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα το σκεφτεί διπλά και τριπλά πριν φάει ξανά αυτό το εντυπωσιακό φρούτο!

Ολοκληρώνοντας το ντοκιμαντέρ του Φρέντερικ Γκέρτεν, με τον επικό τίτλο “Βananas” κάθε άνδρας που θα το έχει παρακολουθήσει σίγουρα θα έχει αλλάξει γνώμη για τις μπανάνες.

Η υπόθεση του ντοκιμαντέρ προκαλεί σοκ και ανατριχίλα, καθώς η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φρούτων στον πλανήτη όπως αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ, βρέθηκε αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στις αμερικανικές αίθουσες δικαστηρίου. Σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας “Το Βήμα,” η εταιρεία αυτή κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τους ίδιους τους εργαζόμενους της.

Η σκοτεινή αυτή υπόθεση εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του κοινού, αφού μια μικρή δικηγορική εταιρεία ανέλαβε την εκπροσώπηση των εργαζομένων των φυτειών στη Νικαράγουα.

Οι εργάτες αυτοί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ανείπωτη τραγωδία, εξαιτίας της στείρωσης που έπαθαν, αποτέλεσμα της επικίνδυνης έκθεσής τους σε τοξικές ουσίες που χρησιμοποιούσε η επιχείρηση φρούτων στις φυτείες των μπανανών.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

TAGGED:
Share This Article