Έσφαξε με το βαμβάκι τον Λιάγκα η Σίσσυ Χρηστίδου (video)

NEWSROOM

Το στόμα του Λιάγκα άνοιξε ξανά και φυσικά όταν γίνεται αυτό οι αντιδράσεις είναι μεγάλες. Μια απο αυτές που αντέδρασαν στα λεγόμενα του ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η τηλεοπτική κόντρα μεταξύ των Γιώργου Λιάγκα και Δημήτρη Ουγγαρέζου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και έχει γίνει θέμα συζήτησης σε πολλές εκπομπές, όπως είδαμε σε συγκεντρωτικό βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι“.

Στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega, ο τηλεοπτικός συντάκτης Γρηγόρης Μελάς υπενθύμισε στον Γιώργο Λιάγκα το παρελθόν του, όταν ευεργετήθηκε από τη Φαίη Σκορδά, η οποία του πρότεινε να συνεργαστεί μαζί της στην πρωινή εκπομπή, όταν είχε αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και βρισκόταν σε δύσκολη θέση.

Ο Γρηγόρης Μελάς έριξε και αυτός τις βολές του προς τον Γιώργο Λιάγκα και φαίνεται ότι δεν είναι ο μόνος που έχει την ίδια άποψη.

Απέναντι στον Λιάγκα και η Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου με την τοποθέτηση της φάνηκε να υπερασπίζεται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφήνοντας σαφές αιχμές κατά του Γιώργου Λιάγκα και των όσων είπε περί «αχάριστου που έχει ευεργετήσει βάζοντάς τον δίπλα μου».

Χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου είπε:

«Για μένα τα δύο προβλήματα στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας είναι το “έχω ευεργετήσει” και το “κακό παιδί” που το βρίσκω πολύ βαριά κουβέντα. Είναι πάρα πολύ βαρύ γιατί αυτόν τον κακό χαρακτήρα τον είχες δίπλα σου, τώρα ανακάλυψες ότι είναι κακό παιδί επειδή γράφτηκε κάτι για σένα; Υπάρχει παρουσιαστής κεντρικός που επιλέγει αυτούς που έχει δίπλα του με ανιδιοτέλεια, για να τους ευεργετήσει;

Ο παρουσιαστής μια εκπομπής δεν κοιτάει πρώτα το δικό του καλό, ποιος τον συμφέρει να είναι δίπλα του, ποιος θα του κάνει νούμερα; Θέλω να μου τον δείξετε αυτόν τον παρουσιαστή και βάζω κι εμένα μέσα. Λένε για τον Παύλο που είναι κουμπάρος μου. Ξέρετε πόσες κουμπάρες έχω; Έξι» είπε χαρακτηριστικά.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article