Επτά περιοχές του γυναικείου σώματος που οι άντρες λατρεύουν, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός μας

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Πόσες γυναίκες έχουμε ταλαιπωρηθεί με δίαιτες, εξαντλητική άσκηση, ασφυκτικούς κορσέδες, ακόμα και πλαστικές επεμβάσεις στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στο πρότυπο του «τέλειου σώματος», όπως τουλάχιστον το έχουμε στο μυαλό μας; Αν όμως βασικό ζητούμενό μας είναι να είμαστε ελκυστικές στους άντρες, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πολλές φορές τούς γοητεύουν κάποια σημεία που δεν έχουν και τόση σχέση με τα κιλά που δείχνει η ζυγαριά μας.

Όπως τα παρακάτω:

Τα μαλλιά μας: Ειδικά όταν είναι φρεσκολουσμένα, ευωδιάζουν καθαριότητα και είναι απαλά στην υφή.

Τα μάτια μας: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα σταθερό βλέμμα, ιδιαίτερα όταν εκπέμπει λάμψη, ερωτική επιθυμία και ευφυΐα.

Η επιδερμίδα μας: Όταν είναι απαλή, η απολαυστικότερη αίσθηση είναι να ακουμπάει στο γυμνό δέρμα του άντρα.

Η κλείδα και η καμπύλη του λαιμού μας: Υπάρχει κάτι στην κλείδα που την κάνει ακαταμάχητη για τους άντρες. Ίσως είναι το φυσικό βαθούλωμά της, που τους προσκαλεί να βυθίσουν το πρόσωπό τους και να απολαύσουν το άρωμά μας ή να μας δώσουν ένα τρυφερό φιλί.

Ο αφαλός: Γιατί προσελκύει τόσο πολύ την προσοχή τους; Ίσως επειδή, λόγω της κατασκευής του, προσφέρεται για ένα αισθησιακό φιλί. Γι’ αυτό, προσοχή στην υγιεινή της περιοχής.

Οι καμπύλες μας: Οι στρογγυλοί γλουτοί μας, οι ώμοι μας, ό,τι προσφέρεται για χάδι και δίνει πλαστικότητα στο σώμα μας ίσως εμείς το έχουμε υποτιμήσει αλλά οι άντρες το λατρεύουν – ακόμα και αν δεν μας το λένε ξεκάθαρα.

Το στήθος: Θα μπορούσε να είναι στην κατηγορία με τις καμπύλες, αλλά αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού. Είτε χωράει άνετα μέσα σε μια αντρική παλάμη είτε εκείνη μπορεί να αγγίξει μόνο ένα μικρό μέρος του, γίνεται πάντα αντικείμενο θαυμασμού και απόλαυσης από τον παρτενέρ μας. (Και, μετά το σεξ, μαξιλάρι.)

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • TAGGED:
    Share This Article