Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια πιο «απελευθερωμένη» απο ποτέ με το μαγιό της

NEWSROOM

Πριν απο 2 περίπου χρόνια η πορεία της στην τηλεόραση είχε μπει σε« κατάσταση αναμονής», η Ελένη Μενεγάκη όμως την είχε ουσιαστικά ονομάσει βρίσκεται σε «κατάσταση διακοπών» και μάλιστα έδειχνε να τις απολαμβάνει πλήρως.

Φυσικά όλα αυτά τα έκανε απελευθερωμένη στο προσωπικό της ορμητήριο , το νησί της Άνδρου και συγκεκριμένα απο τα Άχλα, όπου ο σύζυγός της διατηρεί το εντυπωσιακό εναλλακτικό ξενοδοχείο του.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε τότε στο νησί, ουσιαστικά αμέσως μετά την τελευταία εκπομπή της και μετακόμισε οικογενειακώς στο νησί για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ ήταν σχεδόν όλο το καλοκαίρι πολύ ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, θέλοντας να κρατήσει ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τους followers της.

Η Ελένη στην Άνδρο ήταν πραγματικά ασταμάτητη και δεν έδειχνε να την απασχολεί καθόλου το ότι ο κόσμος την έβλεπε στον δρόμο και την αναγνώριζε.

Η ίδια έδειχνε ότι ήθελε να έχει επικοινωνία με τον κόσμο και διαρκώς ανέβαζε φωτογραφίες απο την περίοδο των διακοπών της όπου μάλιστα έβαζε και διάφορα κούίζ.

Σε μια απο αυτές τις φωτογραφίες της απο τον επίγειο παράδεισο στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε δίπλα σε μια μικρή λιμνούλα γράφοντας στην λεζάντα το παρακάτω μήνυμα.

«Σε ποιο μέρος της χώρας μας έχετε τις πιο ωραίες καλοκαιρινές, παιδικές αναμνήσεις; ☀️»

Πραγματικά απολαυστική και πλήρως «απελευθερωμένη» απο ποτέ ποζάρει φορώντας το μαγιό της!

Δείτε την στην παρακάτω φωτογραφία.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article