in

Ελένη Φουρέιρα: Μας τρελαίνει με το «λουλούδι» της!

Δεν πάει πολύς καιρός αφότου γέννησε το πρώτο της παιδάκι και η αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής ποπ Ελένη Φουρέιρα

Δεν πάει πολύς καιρός αφότου γέννησε το πρώτο της παιδάκι και η αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής ποπ Ελένη Φουρέιρα , προετοιμάζεται για να κάνει δυναμικό come back στη σκηνή με την περιοδεία «Reborn Tour» που όλοι περιμένουμε.

Η δημοφιλής ποπ σταρ, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση του γιου που απέκτησε με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, καταφέρνει να ισορροπεί ανάμεσα στη μητρότητα και τις προετοιμασίες για την καλλιτεχνική επιστροφή της με μια περιοδεία γεμάτη ενέργεια που πρόκειται να κάνει χαμό!

Βέβαια εκτός από τη μεγάλη λατρεία που έχει στον μόλις λίγων εβδομάδων γιο της, είναι γνωστή και η αγάπη που τρέφει για τη μόδα.

Η ίδια μάλιστα έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις πως το χόμπι της είναι η ραπτική και για τις εμφανίσεις της έχει φτιάξει πολλά ρούχα για την ίδια αλλά και για τους χορευτές της.

Το στυλ της είναι ένα από τα πολύ κύρια χαρακτηριστικά της και δεν είναι μυστικό πως αποτελεί ένα σπουδαίο fashion icon που καθορίζει τάσεις και την ακολουθούν πιστά οι σελίδες μόδας.

Δείτε την λοιπόν να φοράει μια ασημί μακρυμάνικη μπλούζα που αποτελείται από ένα μεγάλο λουλούδι στο μπούστο συνδυάζοντας την με ένα trendy ζευγάρι γυαλιά , καλωσορίζοντας την Άνοιξη!

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα εδώ…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Όποιοι αναπολούν το παλιό καλό GNTM με τις κουκλάρες και την τηλεθέαση στα ύψη, τότε σίγουρα θα αναπολούν και την Εύη Ιωαννίδου!

Εύη Ιωαννίδου: Μας «γονάτισε» στο GNTM τώρα μας αποτελειώνει στο Instagram

Τελικά έπρεπε να αποχωρήσεις η Ιωάννα Μαλέσκου απο την τηλεόραση και τον ΣΚΑΪ για να μας λείψει πραγματικά η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το «κορμί» γυμνάζεται και κολάζει (βίντεο)