Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αποκαλύψεις για το χωρισμό της και το Survivor

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στην Ευάννα Ζουμπούρογλου στην εκπομπή Happy Day, ανοίγοντας την καρδιά της για πολλά προσωπικά θέματα, ανάμεσά τους και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Τι αποκάλυψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της

«Είμαι καλά και ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σας», ήταν τα πρώτα λόγια της Παπαδοπούλου, αναφερόμενη στο πώς νιώθει μετά το χωρισμό της. Όμως, δεν άργησε να εκφράσει την πικρία της για τα όσα γράφτηκαν γύρω από αυτό το γεγονός. «Πληγώθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν για το χωρισμό μου γιατί δεν ήταν αλήθεια. Απ’ όσα έχουν γραφτεί για μένα, το 30% είναι αλήθεια», εξομολογήθηκε.

Η Παπαδοπούλου, γνωστή για την ειλικρίνεια και τη δυναμική της προσωπικότητα, σχολίασε επίσης τον τρόπο λειτουργίας του χώρου της showbiz. «Ο χώρος και το σύστημα της showbiz λειτουργεί έτσι, το αποδέχομαι, αλλά όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει ακόμη πολλά να αποκαλύψει.

Τι είπε για ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Survivor

Σχετικά με την εμπειρία της στο Survivor και το ενδεχόμενο επιστροφής της στο παιχνίδι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Αν χρειαστεί να μπω ξανά για τα λεφτά, ώστε να κυνηγήσω το όνειρό μου που είναι το τραγούδι, θα ξαναμπώ».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *