Ειρήνη Καζαριάν: Το μοντέλο απο το GNTM 1 ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει

ΜΑΡΙΛΕΝΝΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ
Ειρήνη Καζαριάν

Την Ειρήνη Καζαριάν την γνωρίσαμε μέσα απο την συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του GNTM 1 ως μία από τις κοπέλες που ήθελε να αλλάξει την ζωή της μέσα απο το Greece’s Next Top Model.

Απο την πρώτη στιγμή όσοι είδαν την Ειρήνη Καζαριάν έκριναν ότι η μελαχρινή καλλονή έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένα πολύ καλό μοντέλο γιατί όχι και να κάνει καριέρα ακόμα και ως super model στο εξωτερικό.

Η κριτική επιτροπή την ξεχώρισε απο την αρχή και ο κόσμος την αποδέχτηκε μαζί τους. Αυτός ήταν και ο λόγος, που έφτασε στις τρεις φιναλίστ και εν τέλει πήρε και τον τίτλο.

Ειρήνη Καζαριάν

Η όμορφη Ειρήνη μπαίνοντας στο GNTM δήλωσε ότι στον ελεύθερo της χρόνο ασχολείται με την μουσική, ενώ βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη.

Η Ειρήνη Καζαριάν μάγεψε στο GNTM

Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού η Καζαριάν φάνταζε ως αουτσάιντερ, με την Εβελίνα Σκίτσκο να είναι το απόλυτο φαβορί.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε το επεισόδιο, ωστόσο, τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Τα κορίτσια υποβλήθηκαν σε τέσσερις δοκιμασίες, γύρισαν ένα διαφημιστικό κλιπ και έκαναν τρεις φωτογραφίσεις.

Ειρήνη Καζαριάν

Και στις 4 δοκιμασίες, η Ειρήνη Καζαριάν έδειξε την υπεροχή της έναντι των αντιπάλων της που δεν μπόρεσαν να τιθασεύσουν το συναίσθημά τους και δεν μπόρεσαν να μπουν στους ρόλους που απαιτούσαν τα σετ.

Εν αντίθεση με την Ειρήνη Καζαριάν η οποία απλά έσκισε σε όλες τις δοκιμασίες και για αυτό τα 10άρια από τους κριτές έπεσαν βροχή αναδεικνύοντάς την μεγάλη νικήτρια του GNTM.

Η φωτογράφιση που καθηλώνει

Δείτε την σήμερα, σε μια εμφάνιση με μαγιό που κόβει την ανάσα!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article