in

Είναι τρελοί οι Θεσσαλονικείς! Έχετε φάει Βασιλόπιτα μιλφέιγ ή μουσακά;

Η Βασιλόπιτα όπως αναφέρει η ορθόδοξη θρησκευτική παράδοση έχει τις ρίζες της στην Καισάρεια της Καππαδοκίας και είναι η πίτα που

Η Βασιλόπιτα όπως αναφέρει η ορθόδοξη θρησκευτική παράδοση έχει τις ρίζες της στην Καισάρεια της Καππαδοκίας και είναι η πίτα που παρασκευάζεται από τους χριστιανούς παραμονές της Πρωτοχρονιάς και κόβεται λίγο αφότου αλλάξει ο χρόνος, προς τιμήν του Άγιου Βασίλη.

Συνταγές για βασιλόπιτα υπάρχουν εκατοντάδες και όλοι ένα κομμάτι αυτού του γλυκού το έχουμε φάει σε κάποιο σπίτι, είτε στο δικό μας είτε ως επισκέπτες.

Τι γίνεται όμως όταν η Βασιλόπιτα ξεφεύγει απο τα καθιερωμένα και η συνταγή της αλλάζει ολοκληρωτικά.

Σύμφωνα με το GRtimes, ένας φούρνος στην οδό Μπότσαρη της Θεσσαλονίκης, έχει πάει τη παρασκευή βασιλόπιτας σε άλλο επίπεδο, βγάζοντας τα τελευταία χρόνια εκπληκτικές νέες γεύσεις, τόσο με γλυκιές όσο και με αλμυρές εκδοχές που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε σε ένα βίντεο απο την εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή τις πιο περίεργες βασιλόπιτες με γεύσεις μουσακά, παστουρμά και γραβιέρα

Η αδελφή του Βασίλη Καλλίδη, Λένα, φτιάχνει τις πιο περίεργες βασιλόπιτες με γεύσεις μιλφέιγ, τσιζκέικ, παβλόβα αλλά και μουσακά, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Πέθανε ο Πελέ σε ηλικία 82 ετών – Το ποδόσφαιρο έχασε τον Βασιλιά του

Αγγελική Ηλιάδη

Έτσι ξεκινούν τα εγκεφαλικά! Η Αγγελική Ηλιάδη στην πίστα με διάφανο φόρεμα και….ΚΟΛΑΣΗ