«Έγκυος δύο μηνών η Ζέτα Μακρυπούλια – Παντρεύεται το Πάσχα με πασίγνωστο πρόσωπο της showbiz»

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει γίνει γνωστή για δύο μεγάλες σχέσεις της, τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο πλέον φαίνεται να βρίσκεται μόνη της στη ζωή, με τις φήμες πάντως να μη σταματούν να διαδίδονται για τα προσωπικά της.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, που έζησε πρόσφατα δύσκολες στιγμές, έχει βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα εν μέσω δημοσιευμάτων, που τη θέλουν μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε, που μάλλον δε δείχνουν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το «Yes Magazine», πάντως, περνά ένα επίπεδο πιο μακριά και κάνει λόγο για γάμο και παιδί για το φημολογούμενο ζευγάρι.Σύμφωνα με το περιοδικό, η Μακρυπούλια βρίσκεται σε εγκυμοσύνη δύο μηνών, κάτι που επισπεύδει το γάμο τους για το Πάσχα, με τα νέα να ανακοινώνονται σύντομα από την πλευρά της. Μένει να φανεί, αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, με την καλλιτέχνιδα πάντως να έχει δει πολλά αντίστοιχα δημοσιεύματα να βγαίνουν στο φως.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Μακρυπούλια βρίσκεται σε εγκυμοσύνη δύο μηνών, κάτι που επισπεύδει το γάμο τους για το Πάσχα, με τα νέα να ανακοινώνονται σύντομα από την πλευρά της. Μένει να φανεί, αν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, με την καλλιτέχνιδα πάντως να έχει δει πολλά αντίστοιχα δημοσιεύματα να βγαίνουν στο φως.

tilestwra

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • TAGGED:
    Share This Article