in

Dua Lipa: Επίσημα έγινε επιτέλους Αλβανίδα η τραγουδίστρια της ποπ

dua lipa

Η Dua Lipa είναι και πλέον επισήμως Αλβανίδα υπήκοος, αφού παρόλα όσα υποστήριζαν μερικοί η τραγουδίστρια ήταν και παραμένει φυσικά, παρόλα αυτά που θα δείτε παρακάτω, Βρετανίδα.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας Μπαϊράμ Μπεγκάι μιλησε για την σούπερ σταρ της Pop μουσικής και ένα απο τα ανερχόμενα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας λέγοντας τα εξής.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας σήμερα στην προεδρία, καθώς έχουμε μία εκλεκτή προσκεκλημένη, τη σπουδαία καλλιτέχνιδα Dua Lipa και την οικογένειά της. Λέω μεγάλη καλλιτέχνιδα, ένα απλό κορίτσι του οποίου η φήμη είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, αλλά έχει δώσει μεγάλη περηφάνια στο αλβανικό έθνος, σε Αλβανούς και στο Κοσσυφοπέδιο, σε Αλβανούς όπου κι αν ζουν και εργάζονται».

Η διάσημη τραγουδίστρια, λατρεύεται στην Αλβανία ακόμα περισσότερο σε σύγκριση με τον υπόλοιπο πλανήτη είπε o Πρόεδρος της χώρας Μπαϊράμ Μπεγκάι την ώρα που ανακοίνωνε ότι θα της δώσει την Αλβανική υπηκοότητα.

Το παρών στην τελευτή απονομής της αλβανικής υπηκοότητας, έδωσαν εκτός απο την Dua Lipa και τον Αλβανό Πρόεδρο, η σύζυγος του και οι δύο γιοί του, αλλά και η οικογένεια της νεαρής ταλαντούχας τραγουδίστριας.

Η ίδια δήλωσε κατά την αποδοχή της Αλβανικής υπηκοότητας απο τον Αλβανό πρόεδρο.

«Σας ευχαριστώ. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και την οικογένειά μου που έχουμε την ευκαιρία να εκπροσωπώ τη χώρα και τον λαό μου».

Για την ιστορία και για να τελειώνει το παραμύθι ότι η Dua Lipa ήταν Αλβανίδα, σας παραθέτουμε επίσης και τα εξής στοιχεία για την δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η Dua Lipa γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1995 στο Ουέστμινστερ του Κεντρικού Λονδίνου από οικογένεια Αλβανών μεταναστών που προέρχονταν από την Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου, ονόματι Ντουγκατζίν και Ανίσα Λίπα.

Έχει δύο μικρότερα αδέλφια, τη Ρίνα (γ. 2001) και τον Τζιν (γ. 2006) όλοι γεννημένη στο Λονδίνο. Η οικογένεια της είναι μουσουλμανικής καταγωγής, ενώ από την μεριά της μητέρας της κατέχει επίσης βοσνιακή καταγωγή.

Η ίδια πολύ χαρούμενη ανέβασε φωτογραφίες στο προφίλ της στο instagram και πραγματικά έδειχνε να λάμπει απο χαρά.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ότι και να λένε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Love Island που είναι παρουσιάστρια εμείς τα ακούμε βερεσέ, αφού το μοντέλο βάζει

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε ένα κίτρινο μίνι φόρεμα χωρίς εσώpουxα απο μέσα και χάζεψε τις Κανάριες νήσους

Ιωάννα Μαλέσκου και ξερό ψωμί! Έτσι θα σου ανεβάσει την πίεση! Τα δείχνει όλα