Δώρα Παντέλη για τρελά γκάζια. Γι’ αυτό είναι η γυναίκα όνειρο για κάθε άντρα

NEWSROOM

Η Δώρα Παντέλη, εκτός από τη μεγάλη της αγάπη για το μπάσκετ και την αφοσίωσή της στη δημοσιογραφία, κρύβει ακόμα μια μυστική αγάπη που την καθιστά ακόμα πιο πολυδιάστατη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Ο λόγος για τα γρήγορα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η δημοφιλής δημοσιογράφος, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, δεν περιορίστηκε στο να τα θαυμάζει από μακριά. Έφτασε να τα οδηγεί, αποδεικνύοντας πως είναι μια γυναίκα που αγαπά την ταχύτητα με πάθος και φόβο!

Δώρα Παντέλη

Η αγάπη για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα

Μπορεί να παρακολουθούμε την δημοσιογραφική της καριέρα, αυτό όμως που έκανε σήμερα η Δώρα Παντέλη μέσα απο τα social media και το ενδιαφέρον της για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, ήταν μια μεγάλη έκπληξη.

Τώρα περιμένουμε σίγουρα να την δούμε να παίρνει συνέντευξη απο μεγάλους οδηγούς αγώνων και να κάνει και ρεπορτάζ, αλλά επειδή είναι μαμούνι και στην δουλειά της θα περιμένουμε να την δούμε να κάνει και αναφορές σε νέες τεχνολογίες στον χώρο της αυτοκίνησης.

Ωστόσο, η αγάπη της για την ταχύτητα δεν περιορίστηκε στο να παρακολουθεί από μακριά. Την στιγμή που είχε την ευκαιρία, αποφάσισε να ζήσει την εμπειρία από κοντά και να οδηγήσει ένα από αυτά τα θηρία της πίστας.

Δώρα Παντέλη

Χωρίς φόβο και πάθος

Η Δώρα Παντέλη δεν είναι γυναίκα που φοβάται τον ανταγωνισμό και την ταχύτητα. Έτσι, όταν της προσφέρθηκε η ευκαιρία, αποδέχτηκε την πρόκληση να καθίσει στο τιμόνι ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου και να δοκιμάσει τα όριά της.

Η εμπειρία αυτή αποδεικνύει πως η Δώρα Παντέλη δεν φοβάται να αντιμετωπίσει το άγνωστο και να εξερευνήσει νέους τομείς. Το πάθος της για την ταχύτητα και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα την καθιστά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, που δεν παύει να μας εκπλήσσει.

Η δημοσιογράφος αποτελεί ένα παράδειγμα δύναμης και αποφασιστικότητας στον κόσμο της δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Η μυστική της αγάπη για τα γρήγορα αγωνιστικά αυτοκίνητα αποδεικνύει πόσο πολυδιάστατη μπορεί να είναι μια προσωπικότητα.

Σίγουρα ήταν μια μεγάλη, αλλά και πολύ ευχάριστή έκπληξη!

https://www.instagram.com/p/CxglIzpMofw/?utm_source=ig_web_copy_link

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article