Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας θα αποφασίσει για την κηδεμονία των δύο παιδιών

NEWSROOM

Θεσσαλονίκη: Οι δύο γιοι της οικογένειας, βρίσκονται με τους γονείς της μητέρας τους, ενώ εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει για το πού θα αποδοθεί η κηδεμονία τους ή εάν χρειαστεί να φιλοξενηθούν σε κάποια δομή ψυχολογικής υποστήριξης. 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη από το οικογενειακό έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης επί της οδού Κομνηνών, όταν ένας αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά της οικογένειας 12 και 14 ετών, που εκείνη την ώρα ήταν στο σχολείο, με παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ να έχουν «πέσει» επάνω τους προκειμένου να διαχειριστούν το πρώτο σοκ της είδησης του χαμού των γονιών τους.

Οι δύο γιοι της οικογένειας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ThessToday, βρίσκονται με τους γονείς της μητέρας τους, ενώ εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει για το πού θα αποδοθεί η κηδεμονία τους ή εάν χρειαστεί να φιλοξενηθούν σε κάποια δομή ψυχολογικής υποστήριξης.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου, όταν ο 38χρονος αστυνομικός με μία κυνηγετική καραμπίνα στο χέρι, χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος στον 6ο όροφο και η 42χρονη πρώην σύζυγος άνοιξε την πόρτα για να πέσει νεκρή από πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα. Ο άνδρας στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ένας γείτονας άκουσε τους πυροβολισμούς και ειδοποίησε την αστυνομία, που άμεσα έφτασε στο σημείο αποκλείοντας στην περιοχή.

Του είχε αφαιρεθεί το όπλο

Ο δράστης υπηρετούσε ως διοικητικός υπάλληλος στην υποδιεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών στη Νέα Ραιδεστό χωρίς όπλο, καθώς του είχε αφαιρεθεί. Η αρμόδια υπηρεσία έκρινε πως έπρεπε να υπηρετεί άνευ όπλου λόγω προβλήματος στο χέρι του.

Το ανδρόγυνο είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο,μ,λ. ενώ το δικαστήριο είχε αποφασίσει για τις ώρες και τις μέρες που ο πατέρας θα έβλεπε τα παιδιά. Όπως ανέφερε στο ThessToday άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη ο 38χρονος ζητούσε από το θύμα να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Ο δολοφόνος-αυτόχειρας σύμφωνα με τον μάρτυρα, είχε πάρει την καραμπίνα του πατέρα του, με την πρόφαση να την καθαρίσει. «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά» σημείωσε ο φίλος της οικογένειας.

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article