in

Disney: Εμφανής αμφισβήτηση των sequel της Marvel, από τον πρόεδρό της!

Μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις έγιναν από τον Bob Iger, CEO της Disney, σχετικά με το μέλλον τόσο του Star Wars όσο και της Marvel.

Ο CEO της Disney ανέφερε ως τα «παιδιά» του τα δύο franchise, καθώς είναι τα πιο μεγάλα αποκτήματα του γίγαντα του κινηματογράφου που έγραψαν ιστορία κατά την πρώτη του θητεία ως πρόεδρος.

Τώρα, ο Bob Iger ο οποίος τελεί τη δεύτερη θητεία του ως επικεφαλής της Walt Disney Company έρχεται, όπως υποστηρίζουν πολλοί αναλυτές, να αναπροσανατολίσει τους πάντες.

Μεταξύ των δηλώσεων που έκανε στην ειδική εκδήλωση Technology Media and Telecom Conference της Morgan Stanley, μίλησε για το πώς το Marvel Cinematic Universe και ανέφερε ότι θα συνεχιστεί από εδώ και στο εξής, μετά ​​από τη Φάση 5, που μόλις ξεκίνησε.

Στην ειδική μνεία του για το MCU, αμφισβήτησε ευθέως τα sequel των Thor: Love & Thunder και Ant-Man and the Wasp: Quantumania, για τα οποία δήλωσε:

“Υπάρχουν πάνω από 7.000 χαρακτήρες και προφανώς πολλές περισσότερες ιστορίες για να διηγηθούμε. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε στη Marvel δεν είναι απαραίτητα το πλήθος των ιστοριών που λέμε, αλλά πόσες φορές θα βουτήξουμε στο πηγάδι συγκεκριμένων χαρακτήρων.

Τα sequels συνήθως πάνε καλά για εμάς. Χρειαζόμαστε όμως μια τρίτη ή και τέταρτη ταινία για παράδειγμα ή μήπως ήρθε η ώρα να στραφούμε σε άλλους χαρακτήρες;”

Bob Iger

Έπειτα, συνέχισε να μιλάει για τα σχέδια του MCU και της Marvel Studios για το μέλλον, λέγοντας ότι θα υπάρξει άφθονο νέο και συναρπαστικό περιεχόμενο, ειδικά όταν επιστρέψουν οι Avengers.

“Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι εγγενώς λάθος όσον αφορά το εμπορικό σήμα της Marvel. Νομίζω ότι πρέπει απλώς να δούμε ποιους χαρακτήρες και ιστορίες εκμεταλλευόμαστε.

Αν κοιτάξετε την πορεία της Marvel στα επόμενα πέντε χρόνια, θα υπάρξουν πολλά καινούργια πρόσωπα. Θα επιστρέψουμε στο franchise των Avengers με μια εντελώς νέα σειρά από Avengers, για παράδειγμα”.

Αν και πολλές από τις ιστορίες των προηγούμενων χαρακτήρων του MCU έχουν τελειώσει, όπως ο Iron Man, ο Captain America και η Black Widow, φαίνεται ότι το MCU στήνει πολλά νέα πρόσωπα για τη συνέχεια.

Είδαμε πολλές σπουδαίες ταινίες με δυνατούς πρωταγωνιστικούς ρόλους για μαύρους ηθοποιούς, όπως Black Panther με τη Letitia Wright, Moon Knight με τον Oscar Isaac, She-Hulk με την Tatiana Maslany και την Ms Marvel με τον Iman Vellani.

Ωστόσο, οι ταινίες που αναμένεται να βασιστούν σε εντελώς νέους χαρακτήρες είναι το «Fantastic Four» και το «Blade» με τον Mahershala Ali.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Πολλοί θαυμαστές του Stranger Things θα ήθελαν να δουν την επιστροφή του Eddie Munson, παρόλο που φαίνεται απίθανο με βάση αυτό που συνέβη στην 4η σεζόν.

Stranger Things: Τι αναφέρουν οι διαρροές για την επιστροφή του Eddie στη 5η σεζόν!

Η επερχόμενη ταινία Scream είναι η 6η της σειράς που δημιούργησε ο Kevin Williamson με τον Wes Craven το 1996.

Scream 6: Η «αιμοβόρα επιστροφή» του Ghostface μας αφήνει με ανοιχτά τα στόματα! (Βίντεο)