Δήμητρα Βαμβακούση: Τα ανοίγματα της μικρής του Survivor θα σε στείλουν αδιάβαστο

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ
1 Min Read

Μπορεί στο Survivor στην αρχή να μην πολύ-καταλάβαμε την Δήμητρα και το πόσο γυμνασμένη είναι, όταν όμως τελικά το καταλάβαμε εκείνη μας έδωσε και το παρα-καταλάβαμε!

Περνώντας ο καιρός και βλέποντας την να συντρίβει την μία Τουρκάλα μετά την άλλη τότε είδαμε με διαφορετικό μάτι την πανέμορφη γυμνάστρια και μοντέλο που πραγματικά ενθουσίασε τα πλήθη στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor Ελλάδας Τουρκίας όπου έχασε απο την Κατερίνα Δαλάκα στον τελικό της Αθήνας.

Δήμητρα Βαμβακούση

Η Δήμητρα Βαμβακούση είναι το κορίτσι του Ντάνου

Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και σχεδόν όλο το καλοκαίρι το πέρασε κάνοντας διακοπές στην Σαντορίνη, απ’ όπου έχει καταγωγή.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Δήμητρα Βαμβακούση πλέον είναι το κορίτσι του Γιώργου Αγγελόπουλου και πραγματικά χαιρόμαστε αφάνταστα που αυτά τα δύο εντυπωσιακά πλάσματα είναι μαζί!

Εκεί που πραγματικά μπορείς να δεις τις πραγματικές δυνατότητες της Δημητρούλας είναι στο Instagram όπου κυριολεκτικά σε κάνει να χαζέψεις.

Τόσο με τις φωτογραφίες της όσο όμως και με τα διάφορα βίντεο που ανεβάζει κατά καιρούς σε αφήνει κυριολεκτικά άφωνο με την ευλυγισία της και το πόσο δυνατή είναι.

Τα ανοίγματα της είναι απο άλλο πλανήτη όμως!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article
Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους! Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]