in

Δήμητρα Ρουμπέση: Την θυμήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μαζί και εμείς

Μετά τον χωρισμό της απο τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Δήμητρα Ρουμπέση κυριολεκτικά εξαφανίστηκε απο προσώπου γης και δεν έχει πλέον καμιά σχέση και επαφή με την δημοσιότητα.

Μετά τον χωρισμό της απο τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Δήμητρα Ρουμπέση κυριολεκτικά εξαφανίστηκε απο προσώπου γης και δεν έχει πλέον καμιά σχέση και επαφή με την δημοσιότητα.

Πριν απο χρόνια και όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμμετείχε στο Big Brother και σε ένα επεισόδιο προσπάθησε σαν άλλος εξομολογητής, να περάσει απο μια μικρά εξέταση την Σοφία Δανέζη στο δωμάτιο που έχει στήσει ο Μεγάλος Αδερφός.

Αντί όμως να πιέσει την παίκτρια, κατάφερε να μας κάνει να θυμηθούμε όλες τις πρώην του συζύγους και φυσικά την μια και μοναδική Δήμητρα Ρουμπέση.

Για όσους δεν την γνωρίζουν η Δήμητρα Ρουμπέση ήταν γυμνάστρια , πρώην παρουσιάστρια και σύζυγος για αρκετά χρόνια του Ανδρέα Μικρούτσικου και μάλιστα υπήρχε και μια μεγάλη περίοδος που πραγματικά μεσουράνησε στην εγχώρια showbiz σκηνή

Οι νεότεροι λογικό είναι να μην την ξέρετε και οι παλιότεροι να την έχετε ξεχάσει, αφού μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον παρουσιαστή, η εντυπωσιακή Δήμητρα Ρουμπέση έχει αποτραβηχτεί πλέον από τη δημοσιότητα.

Για αρκετά χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Ζάκυνθο και έδειχνε να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Ιωάννη Λιβέρη που μαζί απέκτησαν δυο παιδιά, τον Ηλία και τη Μαρία.

Μακρυά απο τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά απο τον παρουσιαστή και πρώην σύζυγος της Ανδρέα Μικρούτσικο, έδειχνε να χαίρεται την κάθε στιγμή στο νησί.

Δυστυχώς, ούτε εκείνη σχέση άντεξε στον χρόνο και κάποια στιγμή η Δήμητρα επέστρεψε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δήμητρα Ρουμπέση, έκανε την προπονήτρια pilates σε γνωστό γυμναστήριο ενώ αναρτούσε φωτογραφίες και από τα μαθήματα που κάνει και δείχνει να αγαπά πολύ αυτό που κάνει.

Αυτά δυστυχώς δεν είναι επιβεβαιωμένα και για ακόμα μια φορά αγνοείται η τύχη της.

Δήμητρα Ρουμπέση

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Ντένζελ Ουάσιγκτον βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο σίκουελ του «Μονομάχου».

Επιστρέφει ο «Μονομάχος» στη μεγάλη οθόνη

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα που χρησιμοποιούσε η κατάσκοπος είναι «Μαρία Τσάλλα» και το μαγαζί που διατηρούσε είναι ένα με πλεκτά στο Παγκράτι.

Μαρία Τσάλλα βιογραφικό σήμερα: Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά