Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα

NEWSROOM

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στην Αλόννησο, και τα social media δεν σταματούν να μιλούν για αυτό. Μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της για γάμο, ο χωρισμός και η στεναχώρια πέρασαν, αλλά τώρα φαίνεται πως η ευτυχία έχει ξανά βρει την πόρτα της.

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της είναι εντυπωσιακή, με τη Δήμητρα να ποζάρει στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου πάνω σε ένα φουσκωτό σκάφος σε μια υπέροχη παραλία της Αλόννησου. Οι λέξεις που συνόδευαν τη φωτογραφία δείχνουν την έντονη αγάπη της για τον νέο της σύντροφο, με τον οποίο φαίνεται να έχει βρει την ευτυχία της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Μία αγαπημένη φωτογραφία από το καλοκαίρι μας. Πλάσμα μου υπέροχο, μοναδικέ μου άνθρωπε, σπάνιο αρσενικό μου! Σε αγαπάω με όλο μου το είναι, δε με νοιάζει τίποτα αρκεί να με κρατάς στην αγκαλιά σου!”

Φαίνεται λοιπόν πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει βρει τον έρωτα ξανά, και οι φωτογραφίες και τα λόγια της μαρτυρούν μια ευτυχισμένη και ερωτευμένη γυναίκα. Μόνον ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη αυτής της σχέσης, αλλά μέχρι τότε, οι fans της Δήμητρας αναμένουν με ανυπομονησία τα νέα της και τις φωτογραφίες της αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/CxBCXFHNYJQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article