Δείτε, πως έχει γίνει ο Γιάννης Πάριος στα 76 του! Αγνώριστος ο τραγουδιστής! (ΦΩΤΟ)

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

O Γιάννης Πάριος μπορεί να μένει μόνιμα στην Πάρο, ωστόσο, έρχεται συχνά στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί συναυλία του οι οποίες βγαίνουν κάθε φορά sold out. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με την μοναδική φωνή που μας έχει χαρίσει αξέχαστες επιτυχίες ακόμη και στα 76 του χρόνια δεν έχει σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο.

Το βράδυ λοιπόν της Τρίτης 26/7 πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή συναυλία στο Θέατρο Άλσος όπου τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

    

Αυτό που τράβηξε μεταξύ άλλων τις εντυπώσεις ήταν η εμφάνιση του. Ο Γιάννης Πάριος ντυμένος στα μαύρα ήταν φανερά αδυνατισμένος και ανανεωμένος.

Η τεράστια περιουσία του Γιάννη Πάριου
Ο Γιάννης Πάριος εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς. Το πραγματικό του όνομα είναι Ιωάννης Βαρθακούρης. Η πρώτη του ηχογράφηση θα γίνει το 1969, το επίθετό του θα αλλάξει σε Πάριος προς τιμήν του νησιού του και από τότε θα αρχίζει να χτίζει βήμα βήμα την πορεία του τραγουδιού. Η μεγάλη καταξίωση θα έρθει στη δεκαετία του 80′, όπου οι πωλήσεις των δίκων του θα τον εκτοξεύσουν στην κορυφή και στο παρωνύμιο ο “τροβαδούρος του έρωτα” θα τον ακολουθεί πιστά. Στο ενεργητικό του μετρά σπουδαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Ο Τάκης Σαγιώρ, διακεκριμένος χορευτής της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, είχε κάνει μια αποκάλυψη για τον Πάριο, που δίνει στίγμα της περιουσίας του μεγάλου τραγουδιστή:

“Τα ονόματα του τραγουδιού έπαιρναν μυθικά ποσά όταν έπαιρνε 2 εκατομμύρια δραχμές ο Πάριος, εγώ έπαιρνα 200.000 ευρώ άλλα όταν ο μισθός ήταν 50.000, 40.000 το μήνα, κάναμε πολλά λεφτά”.

Ένα μέρος των χρημάτων πήγε φυσικά στο υπέροχο σπίτι του στην Πάρο όπου και μένει τα τελευταία χρόνια αλλά και σε άλλες επενδύσεις σε ακίνητα.

Όλα αυτά τώρα μοιράζονται με δίκαιο τρόπο στα τέσσερα παιδιά του που πλέον δεν θα αντιμετωπίζουν οικονομικά θέματα.

Τον Ιανουάριο 2021 και ενώ το υγειονομικό σύστημα της χώρας αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της πανδημίας, ο Γιάννης Πάριος προχώρησε στη δωρεά δυο κλινών ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραία επισημαίνοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας, καθώς και η αδερφή του την ίδια περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ακόμη, ανακοίνωσε ότι τα έσοδα από το νέο του CD όπως συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία θα διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Πηγή: europost.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • TAGGED:
    Share This Article