Δανάη Μιχαλάκη: Οι φωτογραφίες της εγκυμοσύνης από τα παρασκήνια της Παραλίας

NEWSROOM

Η Δανάη Μιχαλάκη, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Την ευχάριστη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης την έκανε ανήμερα των γενεθλίων της και της δεύτερης επετείου του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Με φουσκωμένη κοιλιά στην θάλασσά

Η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται με την φουσκωμένη της κοιλιά, φορώντας το μαγιό της στη θάλασσα, και μοιράστηκε τη χαρά της εγκυμοσύνης με τους φίλους και τους ακόλουθους της στα social media.

Η ηθοποιός επίσης ανεβάζει φωτογραφίες από τα παρασκήνια της νέας σειράς, δείχνοντας μας μια ενδιαφέρουσα εικόνα από τα γυρίσματα.

https://www.instagram.com/p/CwFCfabqtoE/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Φωτογραφίες απο τα παρασκήνια της Παραλίας

Σε μια από τις φωτογραφίες, είναι καθισμένη στον καναπέ, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, ενώ η συνάδελφός της είναι ξαπλωμένη στην φουσκωμένη κοιλιά της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει, “Για να μπει τρυφερά το ΣΚ,” αναδεικνύοντας την ανυπομονησία της για το Σαββατοκύριακο.

Η Δανάη Μιχαλάκη περνά μια φανταστική περίοδο και περιμένουμε με ανυπομονησία να ακολουθήσουμε τον συναρπαστικό της ταξίδι στη μητρότητα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article