Δανάη Μπάρκα: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια του Mega

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Η γνωστή παρουσιάστρια του Mega Δανάη Μπάρκα, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της, έκανε μια ασυνήθιστη αποκάλυψη στο τηλεοπτικό κοινό.

Με ειλικρίνεια και συγκίνηση στον λόγο της η Δανάη Μπάρκα, ζήτησε συγγνώμη απο το τηλεοπτικό κοινό για τη διάθεσή της, εξηγώντας ότι βιώνει μια δύσκολη μέρα.

«Είναι μια δύσκολη μέρα για εμένα» είπε η Δανάη Μπάρκα

«Εγώ να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη γιατί σήμερα είναι μια λίγο δύσκολη μέρα για μένα», ανέφερε η Μπάρκα, δίνοντας να καταλάβουμε ότι πρόκειται για κάτι σημαντικό που την απασχολεί. Παρόλο που δεν αποκάλυψε αμέσως τι ακριβώς έχει συμβεί, υποσχέθηκε ότι θα μοιραστεί αυτή την εμπειρία με το κοινό τις επόμενες μέρες.

Η παρουσιάστρια, γνωστή για τη θερμή και ανθρώπινη προσέγγισή της στην εκπομπή της, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το κοινό για την υποστήριξη που της προσφέρει, ιδιαίτερα σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. «Τις επόμενες ημέρες θα τα πούμε όλα. Θα μου φτιάξει η τετράδα της καρδιάς μου τη διάθεση… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ πάντα, για όλα, πόσο μάλλον σε τέτοιες πιο δύσκολες και ιδιαίτερες στιγμές», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article