in

Χριστίνα Κεφαλά: Αναστατώνει τον Άγιο Δομίνικο με τις πόζες της

Χριστίνα Κεφαλά

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε απο το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, απο τους 6 συνολικά νέους παίκτες που μπήκαν στο Survivor All Star μαζεμένους πριν απο μερικές Κυριακές.

Σίγουρα δεν είδαμε τίποτα απ’ όλα αυτά που μας είχε δείξει στην προηγούμενη συμμετοχή της στο Survivor πριν δύο χρόνια, τόσο αγωνιστικά, αλλά ούτε και σαν ομορφιά, αφού δεν ήταν λίγα τα τρελά πλάνα που πρόσφερε στην προηγούμενη της συμμετοχή, στον σκηνοθέτη του Survivor.

Τέλος το Survivor για την Χριστίνα Κεφαλά

Η Χριστίνα Κεφαλά πήρε το κινητό της απο την παραγωγή και αμέσως άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες απο τον Άγιο Δομίνικο, όπου και κυριολεκτικά τρέλανε τους θαυμαστές της με τις εντυπωσιακές πόζες τους.

Το μοντέλο σύντομα θα επιστρέψει στην Αθήνα με γεμάτες τις μπαταρίες της, αλλά και τις τσέπες της, αφού κατάφερε με την συμμετοχή της αυτή, στο μικρό χρονικό διάστημα να φύγει απο τον Άγιο Δομίνικο με περισσότερα απο 10.000 ευρώ.

Η εντυπωσιακή Χριστίνα ξεκίνησε ήδη τις αναρτήσεις και όπως θα δείτε και εσείς αναστατώνει τον Άγιο Δομίνικο με τις πόζες της

Απολαύστε ελεύθερα την Χριστίνα Κεφαλά εδώ

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Καλομοίρα

H Καλομοίρα το έριξε έξω γιορτάζοντας τη μέρα της γυναίκας!

Πανικός στη Σαγκάη

Πανικός στη Σαγκάη! Έβρεξε σκουλήκια. Δείτε το viral βίντεο