Χαριτίνη Ηλιάδου: Φοράει μονάχα ένα διάφανο μπλουζάκι και κόβει την ανάσα

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ
Χαριτίνη Ηλιάδου

Η Θεσσαλονικιά ηθοποιός Χαριτίνη Ηλιάδου άφησε πίσω της την Ελλάδα και έκανε το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό που κάνουν οι Κύπριοι καλλιτέχνες, ταξιδεύοντας στην Κύπρο για να εργαστεί στην κυπριακή τηλεόραση σε εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αν και σπούδασε νηπιαγωγός τελικά κατέληξε να εργάζεται σαν μοντέλο από εντυπωσιακές αναλογίες της σε συνδυασμό με το εξαιρετικά όμορφο πρόσωπό της έκανα ένα φωτογραφικό φακό να θέλει να αποτυπώσει κάθε της κίνηση.

Στα 30 της χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει χαμηλό προφίλ σχετικά με τις σχέσεις που είχε και αν εξαιρέσουμε τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη Θοδωρή Μισόκαλο με τον οποίο είχε μακροχρόνια σχέση όλες οι υπόλοιπες είναι σχεδόν άγνωστες.

Χαριτίνη Ηλιάδου

Με τα social media έχει μία ιδιαίτερη σχέση αφού λατρεύει να προκαλεί τους περισσότερους από 87 χιλιάδες followers με τις φωτογραφίες που ανεβάζει σχεδόν καθημερινά από προσωπικές της στιγμές

Μία βόλτα στον προσωπικό της λογαριασμό θα σας αποκαλύψει φωτογραφίες τις οποίες δεν θα δείτε σε καμία ηθοποιό, αφού η Χαριτίνη διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες, που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα.

Εμείς επιλέγουμε να σας δείξουμε την τελευταία ανάρτηση που έκανε η όμορφη ηθοποιός στην οποία φοράει μόνο ένα διάφανο μπλουζάκι και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article