Blue Horizon: «Τραγικό πώς παρουσιάζουν τον σύζυγό μου», λέει η σύζυγος του υπάρχου για τη δολοφονία

NEWSROOM

Για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη μίλησε η σύζυγος του υπάρχου, ο οποίος προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 36χρονου. «Τα παιδιά μου δεν ξέρουν ακριβώς τι έχει γίνει και δεν ξέρουν πού ακριβώς βρίσκεται ο πατέρας τους», ανέφερε η σύζυγος του υπάρχου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, όπως σημείωσε: «Είναι τραγικό πώς παρουσιάζουν τον σύζυγό μου. Ο σύζυγός μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ο Μιχάλης μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος». Η σύζυγος του υπάρχου συμπληρώνει ακόμη ότι αυτή τη στιγμή προέχει να κοιτάξει την οικογένειά της και στο ερώτημα αν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη, λέει: «Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους ακόμη αλλά θα το κάνω. Θέλω να τους συλληπηθώ».

Περισσότερα σε λίγο

Όλες οι ειδήσεις της επικαιρότητας βρίσκονται εδώ, στο Newsblog! Σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα της επικαιρότητας με τις τελευταίες εξελίξεις απο την Ελλάδα.

Μη χάσετε ούτε μια στιγμή αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Στο Newsblog,σκοπό έχουμε την ενημέρωση και να σας τη μεταδίδουμε άμεσα με κάθε δημοσίευση μας!

via

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • Share This Article