Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (video)

NEWSROOM

Η Μπέττυ Μαγγίρα επιστράτευσε όλο της το χαρισματικό ταλέντο για την πρεμιέρα της εκπομπής I love Sou Kou στον ΑΝΤ1, το πρωί του Σαββάτου 23/9. Με ανανεωμένη διάθεση και ενέργεια και την μοναδική δόση ξεχωριστού στιλ που διαθέτει, η παρουσιάστρια κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του κοινού.

Η εκπομπή ξεκίνησε με μια ατμοσφαιρική ασπρόμαυρη εικόνα και ένα πλατό που ήταν κυριολεκτικά καλυμμένο με κουβέρτες και ύφασμα. Ήταν σαν να μας προετοιμάζει για ένα ταξίδι στον κόσμο της Μπέττυς Μαγγίρα, που πάντα έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει.

Φαντασμαγορική πρεμιέρα για την Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε στο πλατό με χορευτικές κινήσεις και με διάθεση που ανέβασε τον παλμό, αποκάλυψε όλες τις γωνιές του πλατό. Ήταν σαν να μας προσκαλούσε να ανακαλύψουμε μαζί της τα μυστικά της εκπομπής.

Ο τρόπος που επέλεξε για την πρεμιέρα ήταν ανανεωτικός και απρόσμενος. Με την Μπέττυ Μαγγίρα, πάντα πρέπει να περιμένουμε κάτι ξεχωριστό, και αυτή τη φορά δεν μας απογοήτευσε.

Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μόλις έγινε πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα με τη Μπέττυ Μαγγίρα στο τιμόνι.

Τι αποκάλυψε στο καλωσόρισμα της

Η ίδια με ένα θερμό καλωσόρισμα υποδέχτηκε στην νέα εκπομπή το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας:

«Καλημέρα. Καλωσήρθατε στο «I love Sou Kou». Καλωσήρθατε στο εξοχικό μας… Θα ζήσουμε όλες τις εποχές εδώ παρέα. Έχω πολύ τρακ… Πρεμιέρα είναι αυτή, έτσι είναι οι πρεμιέρες… Μια ανάσα θέλω να παίρνετε. Μια χαρά, διαφυγή από την καθημερινότητα… Θα περνάμε ωραία… Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 για τη μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για μένα, και με υποδέχτηκε τόσο θερμά. Νιώθω πραγματικά εδώ σαν το σπίτι μου και μιας και νιώθω σαν το σπίτι μου, νομίζω ότι ήρθα για να ριζώσω. Αυτό θέλω να πω. Επιτυχία όμως για μένα, δε κάνουν μόνο οι μονάδες, αλλά οι ομάδες» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article