Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού δε θα σε εγκαταλείψουν, χωρίς να σου δώσουν εξηγήσεις

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις εντελώς το να σε εγκαταλείψουν είναι να μην κάνεις ποτέ καμία σχέση, αλλά αυτό δεν είναι η καλύτερη λύση. Οι παρακάτω άντρες του ζωδιακού, ωστόσο, δεν πρόκειται να σε εγκαταλείψουν, χωρίς τουλάχιστον να σου εξηγήσουν το λόγο.

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί δεν επιλέγουν ποτέ τη συμπεριφορά του «εξαφανισμένου». Παθιασμένο και παρορμητικό από τη φύση του, αυτό το φλογερό ζώδιο λατρεύει μια καλή, παραδοσιακή αντιπαράθεση, έναν καυγά, μια… κλοτσοπατινάδα, βρε αδερφέ! Και όχι, δεν θα κάνει πίσω. Θα δείξει πώς αισθάνεται και δεν θα σκεφτεί μήπως πληγώσει τα συναισθήματά σου.

Οι πολιτισμένοι χωρισμοί δεν είναι το δυνατό σημείο του Κριού. Από τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι μέσα του «έχεις τελειώσει» οριστικά ως δικός του άνθρωπος, θα πει οτιδήποτε του κατέβει στο κεφάλι. Καλή τύχη!

ΛΕΩΝ
Ο Λέων αγαπά το δράμα, και τίποτα δεν είναι πιο δραματικό από το να αγνοήσεις κάποιο συναίσθημα που εξέφρασε ή ένα μήνυμα που σου έστειλε. Επιπλέον, τα Λιοντάρια τείνουν να είναι κολλημένα με την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Θα σε αντιμετωπίσουν και θα σου πουν οπωσδηποτε για ποιο λόγο έφτασαν στο σημείο να σε αγνοούν.

Συνεπώς, αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι το τελευταίο που θα φύγει χωρίς λέξη. Το πιο πιθανό είναι να επιδείξει μια συμπεριφορά βάναυσα ειλικρινή και οπωσδήποτε θα συνοδέψει τον χωρισμό σας με μια θεατρική δραματική σκηνή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος, που κυβερνάται από τον Ερμή, είναι υπέρμαχος της επικοινωνίας. Ως εκ τούτου, αυτό το ζώδιο της Γης, θα συζητήσει μαζί σου με απόλυτη ειλικρίνεια για ποιο λόγο θέλει να αποχωρήσει από την σχέση σας. Ίσως να μην «σκάψει» πολύ βαθειά στον συναισθηματικό του κόσμο, αλλά σίγουρα θα θέλει να τον βάλει σε τάξη.

Αν λοιπόν νομίζεις ότι ο/η Παρθένος σου φέρεται ψυχρά ή με σκληρότητα τον τελευταίο καιρό, θα πρέπει να του δώσεις λίγο χρόνο για ν’ ανοιχτεί. Στο τέλος, θα ανταποκριθεί και θα συζητήσει την κατάσταση, επειδή, πέρα από όλα τα άλλα, τον ενδιαφέρει και εγκεφαλικά. Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο για να αντιδράσει, επειδή θα ψάχνει να βρει τις κατάλληλες λέξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι το άτομο που δεν θα κάνει πίσω προκειμένου να αποφύγει τις όποιες εντάσεις. Δεν είναι το στυλ του. Είναι το μόνο ζώδιο του ζωδιακού που κρατάει ένα όπλο στα χέρια του! Και δεν θα αποφύγει να πετάξει κάποια… βέλη στο δρόμο σου, καθώς τελειώνει η σχέση σας. Στα θετικά του στοιχεία βέβαια, θα πρέπει να συμπεριληφθεί η αφοπλιστική ειλικρίνεια που διαθέτει.

Επιπλέον, είναι γνωστό ότι επιδιώκει να έχει την τελευταία λέξη σε κάθε περίσταση, πόσο μάλλον σε έναν χωρισμό. Συνεπώς, αυτό το ζώδιο της φωτιάς δεν πρόκειται να σε αφήσει και να φύγει μια κι έξω. Βέβαια, μετά από κάποιες ζωηρές και έντονες συζητήσεις που θα έχεις μαζί του, είναι πολύ πιθανό να παρακαλάς να σε είχε παρατήσει χωρίς να πει λέξη!

Πηγή: astrology.gr

  • Ακολουθήστε μας στο Google News
  • Κάντε μας like στο Facebook
  • Κάντε μας like στο Twitter
  • TAGGED:
    Share This Article