Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης ανοίγει τις πύλες της κόλασης του, καταδικάζοντας τους πάντες

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

Τα γεγονότα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς “Αυτή η νύχτα μένει” είναι συγκλονιστικά. Η Ζέτα αισθάνεται προσωρινά ανακούφιση και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να ακολουθήσει νέο δρόμο στη ζωή της.

Ο Στρατής, μαθαίνοντας τον ρόλο του Χρήστου στη σύλληψη της Ζέτας, εξαγριώνεται και επισκέπτεται τους Αναγνώστους, ενώ η Βρεττώ πρέπει να τον αντιμετωπίσει.

Η Νίτσα αποκαλύπτει στον εμβρόντητο Τάσο την πηγή όλων των δεινών και μιλά για την κόρη της, τον Νώντα και τη μοιραία μέρα της δολοφονίας του.

Η δολοφονία αυτή στοίχειωσε πολλούς χαρακτήρες και τώρα η αλήθεια αρχίζει να έρχεται σιγά-σιγά στο φως. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει οδηγεί στην καταστροφή και είναι ο Γιώργης που θα ανοίξει τις πύλες της κόλασης του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η σύλληψη της Ζέτας ως ύποπτης για τον φόνο του Νώντα έφερε αναστάτωση και απόγνωση στους ανθρώπους του Ονείρου.

Η αποκάλυψη του Άλκη για την εμπλοκή του Χρήστου στην υπόθεση της Ζέτας φέρνει νέες φουρτούνες και οδηγεί την Εύη να φύγει οριστικά από το σπίτι.

Εν τω μεταξύ, ο Πόντικας αρχίζει να βλέπει ακόμα πιο σκοτεινό το μέλλον του και η Μυρτώ αναρωτιέται για την ορθότητα της στάσης της.

Σε πρωτόγνωρη αγωνία βρίσκεται η Νίτσα, η οποία εμφανίζεται αναπάντεχα στην αστυνομία, και είναι έτοιμη να αποκαλύψει ένα συγκλονιστικό μυστικό.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article