in

Άπιστος Spoiler: Ο Σελτζούκ εκβιάζει τον Βολκάν

Άπιστος Spoiler: Ο Βολκάν, που μαθαίνει τι έχει συμβεί με την Ασιγιά, ζητάει να μείνει μαζί του ο γιος τους, αλλά εκείνη αρνείται. Παράλληλα έρχεται ξανά σε κόντρα με τον Τουργκάι και του δείχνει την ενόχλησή του που γυροφέρνει την πρώην σύζυγό του. Η Ασιγιά επισκέπτεται τον Χαλούκ στο γραφείο του και τον ενημερώνει για τον εκβιασμό που έκανε ο γαμπρός του για τη δωρεά στο νοσοκομείο. Φεύγοντας συναντάει τον Βολκάν, ο οποίος της ζητάει να φύγει από την πόλη. Εκείνη όμως αρνείται. «Εσύ είσαι πίσω από τις επιθέσεις εναντίον μου, έτσι; Χρησιμοποιείς τον Σελτζούκ για να με κάνεις να φύγω. Μάθε πως δεν φοβάμαι και δεν θα φύγω από εδώ».

Άπιστος Spoiler: Ο Σελτζούκ εκβιάζει τον Βολκάν

Στο μεταξύ, ο Φιράτ, ένας υπάλληλος της εταιρείας τους παρακολουθεί και ενημερώνει την Ντερίν. Το βράδυ ο Αλί στολίζει με τον πατέρα του και την οικογένειά του το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ η Ασιγιά κάνει το ίδιο μόνη της σκεπτόμενη σε flashback τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Ο Βολκάν γυρίζει τον Αλί σπίτι του και πιάνει στα πράσα τον Σελτζούκ να προσπαθεί να κάνει δεύτερη επίθεση στην Ασιγιά. «Δεν σου είπα να μείνεις μακριά από την Ασιγιά; Μην τολμήσεις να την πλησιάσεις ξανά, τελείωσε η συνεργασία μας», τον απειλεί και εκείνος του απαντάει. «Δύο χρόνια ήθελα να την εκδικηθώ και πίστεψέ με η εκδίκηση είναι πιο πάνω από τα χρήματα.

https://www.youtube.com/watch?v=r9hWAXcVE3E

Απλά θα πάρω και από εσένα τα λεφτά αλλιώς θα πω σε όλους ότι εσύ με έβαλες να της σπάσω το τζάμι και να την παρακολουθώ». Την ίδια ώρα ο Μερτ βγαίνει ραντεβού με τη σερβιτόρα Τουγκτσέ, ενώ ο Φιράτ ενημερώνει την Ντερίν πως ο Βολκάν έχει δεύτερο κρυφό κινητό.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

GNTM: Ανησυχία για την σημερινή εικόνα της Θεσσαλονικιάς Εύης Ιωαννίδου – “Τρομακτικά” αδύνατη

Ειρήνη Καζαριάν: Έκανε comeback με μικροσκοπικό μπικίνι και μας τάραξε…