Άπιστος spoiler: Η Μπαχάρ η Ντεριά και το μυστικό σχέδιο!

Must Read

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: [email protected]

Άπιστος spoiler: Η Ντερίν βρίσκει την ευκαιρία να πάρει τον Αλί με το μέρος της, ελπίζοντας πως έτσι ο Βολκάν δεν θα έχει πια κανένα λόγο να επικοινωνεί με την Ασιγιά. Επίσης, πιστεύει πως το να διατηρεί καλές σχέσεις με το μικρό μόνο καλό θα κάνει στη σχέση της με τον Βολκάν. Ο Αλί είναι τόσο θυμωμένος με τη μητέρα του, που πέφτει στην παγίδα της Ντερίν και δεν συνειδητοποιεί ότι τον χρησιμοποιούν. Η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με το πλήρες εύρος της προβληματικής συμπεριφοράς του Αλί. Όταν όμως προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα, ο μικρός θυμώνει πολύ μαζί της και ζητά να μείνει στον μπαμπά του. Ξέρει ότι αυτό θα την πληγώσει πολύ και το καταφέρνει.

Άπιστος spoiler: Η Μπαχάρ η Ντεριά και το μυστικό σχέδιο!

Έτσι, ζητά να μείνει μόνιμα στο σπίτι του μπαμπά του. Ο Βολκάν δεν νιώθει καθόλου άνετα με όλες αυτές τις βεβιασμένες κινήσεις, αφού η Ασιγιά έχει ακόμα την επιμέλεια του παιδιού και, όπως και να έχει, πάντα θα είναι η μητέρα του. Η Ασιγιά είναι συντετριμμένη από τη συμπεριφορά του Αλί, αλλά η Μπαχάρ και η Ντεριά έχουν ένα μυστικό σχέδιο για να τον κάνουν να ξαναγυρίσει σε εκείνη. Του αποκαλύπτουν ότι η μητέρα του έχει δεχτεί μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, την οποία τόσο καιρό διστάζει να δεχτεί, γιατί θα πρέπει να αφήσει τη Ραιδεστό και να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν θέλει να διαταράξει την καθημερινότητά του.

https://www.youtube.com/watch?v=9gsdmbWhgYg

Του εξηγούν όμως ότι, με όλα αυτά που συμβαίνουν με τον Βολκάν αλλά και με τη συμπεριφορά του, θα αναγκαστεί σύντομα να δεχτεί την πρόταση. Εκτός κι αν ο ίδιος αποφασίσει να γυρίσει κοντά της. Ο Αλί, όμως, δεν συγκινείται από τα λόγια τους.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

- Advertisement -

Επίκαιρότητα

Στην διάθεση του Μπαρτζώκα ο Ίγκνας Μπραζντέικις. Ατομικό ο Γκος

Ο νεοαποκτηθείς Λιθουανός point guard, Ίγκνας Μπραζντέικις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και τέθηκε στην διάθεση...
- Advertisement -

Ενδιαφέροντα άρθρα