in

Άπιστος Spoiler: Η κατάσταση χειροτερεύει για την Ασιγά

Άπιστος Spoiler: Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που η Ασιγιά αποκαλύπτει στο οικογενειακό δείπνο με τους γονείς της Ντερίν, πως η κόρη τους είναι η ερωμένη του συζύγου της. Ο πόλεμος με τον Βολκάν ξεκινά, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως δε θα αφήσει το σπίτι του και την κηδεμονία του παιδιού του. Η κατάσταση χειροτερεύει. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον και όλοι τους βγαίνουν εκτός εαυτού. Η Ασιγά χάνει τον έλεγχο με τον Βολκάν, ο οποίος έχει φτάσει στα άκρα. Το μόνο που θέλει, πλέον, είναι να εκδικηθεί τη σύζυγό του.

Άπιστος Spoiler: Η κατάσταση χειροτερεύει για την Ασιγά

Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι συνεχίζονται. Η Ασιγιά απομακρύνει τον Αλί από τον πατέρα του, γεγονός που δίνει πάτημα στον άπιστο Βολκάν να την κατηγορήσει για απαγωγή! Η Ασιγιά, θέλοντας να προστατεύσει τον γιο της, αποφασίζει να τον πάρει μακριά από τον Βολκάν. Εκείνος, θέλοντας να την εκδικηθεί για το κακό που του έκανε οικονομικά, αλλά και με την Ντερίν, οδηγείται στα άκρα.

https://www.youtube.com/watch?v=wgz6wZJYaq8

Χωρίς κανένα έλεος, ο άπιστος Βολκάν κατηγορεί την Ασιγιά για απαγωγή ανηλικού, με τις αρχές να της χτυπούν την πόρτα. Η κατηγορία αυτή δε θα αργήσει να φτάσει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η γιατρός να κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το ”ελαφάκι” του GNTM έκανε την πιο καυτή εμφάνισή

Η Ρία βγήκε στην παραλία με ανύπαρκτο μαγιό (ΦΩΤΟ)