Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά καταφέρνει να πάρει με το μέρος της τον πατέρα της Ντερίν

ΜΑΤΙΝΑ ΚΑΡΡΑ

Άπιστος Spoiler: Συνειδητοποιώντας πως η γυναίκα του αποφάσισε να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο και του ζητάει διαζύγιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Μετά την αποκάλυψη της Ασιγιά στους γονείς της Ντερίν, πως ο άντρας της έχει σχέση με την κόρη τους εδώ και δυο χρόνια και μάλιστα περιμένουν παιδί, έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Ποτέ του δεν μπορούσε να φανταστεί πως η Ασιγιά έκρυβε μέσα της τέτοιον δυναμισμό και γρήγορα το σοκ του μετατρέπεται σε οργή. «Θα μου το πληρώσει πολύ ακριβά. Θα την πατήσω εκεί που πονάει περισσότερο», λέει ο Βολκάν και περνάει στην αντεπίθεση.

Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά καταφέρνει να πάρει με το μέρος της τον πατέρα της Ντερίν

Όχι μόνο δεν σκοπεύει να της αφήσει την κηδεμονία του Αλί και το οικογενειακό τους σπίτι, αλλά το αντίθετο. Προκειμένου να βγει «νικητής», θα χρησιμοποιήσει κάθε ποταπό μέσο για να αμαυρώσει την εικόνα της Ασιγιά, και ως μητέρα και ως επαγγελματία. Σκοπός του είναι να τη βγάλει σκάρτη και να της δώσει τη χαριστική βολή.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της Ντερίν είναι έξαλλος που ένας άντρας, παντρεμένος με παιδί, ξελόγιασε την κόρη του. Ό,τι επαγγελματική συνεργασία είχε έως τώρα με το γραφείο του Βολκάν διακόπτεται απότομα, όσο κι αν η Ντερίν προσπαθεί κλαίγοντας να τον μεταπείσει. «Σε παρακαλώ, δώστου μια ευκαιρία, με αγαπάει πραγματικά», λέει στον πατέρα της όμως εκείνος είναι ανένδοτος. Θεωρεί πως ο συγκεκριμένος άντρας ατίμασε την οικογένεια του και πρέπει να πληρώσει.

https://www.youtube.com/watch?v=4ExMAvPkqtk

Από την άλλη, η Ασιγιά τα καταφέρνει να πάρει με το μέρος της έναν απροσδόκητο, αν και απρόθυμο, σύμμαχο τον πατέρα της Ντερίν. Ο Βολκάν δέχεται κι άλλα χτυπήματα από παντού, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εκδικηθεί την Ασιγιά και να την πονέσει με τον χειρότερο τρόπο: παίρνοντάς της την κηδεμονία του Αλί. Στη σκέψη πως χάνει το παιδί της η Ασιγιά καταρρέει και είναι αποφασισμένη να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Παράλληλα, ούτε ο Βολκάν ούτε η Ασιγιά έχουν πει καθαρά στον Αλί τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους. Εκείνος φυσικά έχει καταλάβει αρκετά και νιώθει μεγάλη ανασφάλεια για το αβέβαιο μέλλον της οικογένειας του. Ο ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στην Ασιγιά και τον Βολκάν κορυφώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο.

Εκείνη, που τον ξέρει πολύ καλά, χρησιμοποιεί την εξυπνάδα της για να κατευθύνει τις αντιδράσεις του προς το αποτέλεσμα που την συμφέρει. Εκείνος, αφήνει την ορμή του να τον παρασύρει σε λόγια και πράξεις που δεν θα μπορέσει ποτέ να πάρει πίσω. Όμως τελικός κριτής για την έκβαση της μάχης θα είναι ο Αλί.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Share This Article