in

Άπιστος Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην Ασιγιά! Ο Βολκάν γίνεται επικίνδυνος

Άπιστος Spoiler: Ο Βολκάν προσπαθεί να βλάψει με κάθε τρόπο την Ασιγιά, αλλά εκείνη δείχνει να είναι πια δυνατή για να μπορέσει εκείνος να της κάνει κακό. Ο Μερτ απατάει ξανά την Μπαχάρ, η Ασιγιά ενημερώνει τον Χαλούκ για τις κινήσεις του γαμπρού του, ενώ ο Αλί παρανομεί ξανά.

Άπιστος Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην Ασιγιά! Ο Βολκάν γίνεται επικίνδυνος

Δύο χρόνια μετά. Η ζωή της Ασιγιά και του Αλί πηγαίνει καλά και ο Βολκάν επιστρέφει παντρεμένος με την Ντερίν και την κόρη τους τη Ζεϊνέπ από την Αμερική. Εκείνος έχει γίνει διάσημος και πετυχημένος αρχιτέκτονας και πολύ πλούσιος. Είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για την παγίδα της Ασιγιά και από όσους του γύρισαν τη πλάτη. Σύμμαχός του σε όλο αυτό ο Σελτζούκ.

https://www.youtube.com/watch?v=r9hWAXcVE3E

Μαζί με την οικογένεια της γυναίκας του διοργανώνουν πάρτι για την επιστροφή τους και ο Βολκάν παλεύει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Αλί και παράλληλα να προκαλέσει την Ασιγιά για να την εκδικηθεί. Ο αδελφός της Ντερίν, ο Ντεμίρ, που είναι συμμαθητής με τον Αλί, δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε στιγμή να τον υποτιμά και να αφήνει υπονοούμενα πως ο Βολκάν αγαπάει περισσότερο την κόρη του και τη νέα του οικογένεια. Στο πάρτι εμφανίζεται η Ασιγιά για να πάρει τον γιο της. «Δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος εδώ χωρίς πρόσκληση», της λέει η Ντερίν, αλλά εκείνη της δείχνει πως έχει πρόσκληση.

https://www.youtube.com/watch?v=NNtzUivx3Pk

«Ρώτα τον άντρα σου για την πρόσκληση», την προκαλεί. Στη συνέχεια βρίσκει τον γιο της και φεύγουν. Η Ντερίν ενοχλείται από το γεγονός ότι η Ασιγιά είναι συνεχώς στις ζωές τους, αλλά ο Βολκάν της λέει πως όλα αυτά γίνονται για να πάρει τον γιο του πίσω. Την ίδια ώρα ο Βολκάν σχεδιάζει να την καταστρέψει και ζητάει από τον διευθυντή της κλινικής που εκείνη εργάζεται. «Εχω σκοπό να κάνω ένα μεγάλο ποσό δωρεά υπό έναν όρο να υποβαθμίσετε την Ασιγιά και να δώσετε τη θέση της στην Ντεριά». Το βράδυ κάποιος πετάει πέτρα στο σπίτι της Ασιγιά σπάζοντας το τζάμι και ο Αλί ενημερώνει τον Βολκάν που σπεύδει εκεί. Στο μεταξύ ο Αλί μαλώνει με τον Ντεμίρ. Βολκάν και Ασιγιά μαλώνουν, με εκείνη να του λέει. «Δύο χρόνια ο Αλί ήταν ήρεμος! Από τη στιγμή που γύρισες τον αναστάτωσες. Δεν είναι τυχαίο που καβγαδίζει μόνο με τον αδελφό της γυναίκας σου».

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τραγική εξέλιξη για την Ευτυχία

Ανησυχία με την υγεία της Ελένης Φουρέιρα – Ακυρώνει τις εμφανίσεις της